Vessan Viktig-amppeli

Elokuupa se sitten taas tuli. Jotain haikeaa ja menetyksen tuntua tässä syksyn lähestymisessä aina on. Elokuussa muutenkin kaikki aina muuttuu: koulut alkavat, useimpien lomat loppuu ja työmatkalaiset vaeltelevat aamuruuhkissa taas. Rannat autioituvat, vaikka hellettä piisaisikin. Itselläkin alkoi viimeinen kuukausi hoitovapaalla ja syyskuussa on paluu takaisin töihin, se jos mikä on taas iso muutos tähänastiseen arkeen, jossa kellosta ei niin paljon ole tarvinnut välittää. Huh-huh, mutta eipä nyt vielä mietitä sitä. 

Tapani on silloin tällöin hankkia jotain tietämättä sille varsinaista paikkaa, ja sellainen hankinta oli Ikean Viktig-amppelisetti. Näillehän on käyttöä monessa paikassa ja jollei sisään niin sitten ulos. Pienempi noista kahdesta löysi paikkansa alakerran wc:stä. Siellä kun on ikkuna, niin kasvi kyllä tuossa viihtyy. Isompi amppeli onkin aika iso, ja se odottaa paikkaansa vielä.

4 kommenttia

 1. Tosi kiva idea.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhe arvontaan mun blogissa

  VastaaPoista
 2. Kiva idea! Täytyykin testata, jos saisin itsekin vastaavan ripustettua meidän ikkunalliseen WC. Viherkasvit tuovat aina omaa ihana kodikkuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Tässä on myös se hyvä puoli, että vesi on lähellä, itsellä kun tahtoo tuo kastelupuoli unohtua monasti. Nyt ei voilla laiskuudestakaan kiinni kastelu:D

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!