Valoa pimeyteen Ellokselta
Pimeät illat vaativat jo valoa sisätiloihin. Musta näyttää pitävän pintansa edelleen sisustuksen yksityiskohdissa, sopii meikäläiselle. Selkeän skandinaavista tyyliä löytyy Elloksenkin valikoimasta runsaasti, melkein tulee runsaudenpula. Näistä valaisimista löytyi silti oma suosikki varsin nopeasti. Valaisin on helppo tapa päivittää sisustusta ja se luo nopeasti erilaista tunnelmaa valon suuntaa muuttamalla. Pöytävalaisin ei ole sidottu myöskään paikkaan niin paljon, kuin esimerkiksi kattovalaisin. Sitä kun on paljon helpompi siirrellä ja vaihtaa vaikka huonetta mielialan mukaan. Kuvia klikkaamalla pääset kyseisen tuotteen tietoihin. Ostoksille pääset myös tästä.2 kommenttia

  1. Valaisimet alkavat taas kiinnostaa näin syksyllä. Itse haluaisin meidän keittiöön pienen ns pöytävalon työpöydälle tai sitten seinään kiinnitettävän. Ko nurkka on pimeä ja aamuisin siihen olisi kiva sytyttää valo kun yksin nauttii hiljaisuudesta. :) Saa nähdä löydänkö tilaan sopivaa vihdoinkin jo tänä syksynä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ehdottomasti seinä-, pöytä-, ja lattiavalaisinten ystävä. Tosi harvoin tulee kattovaloja sytytettyä esim. olohuoneeseen. Ne tuo tunnelmaa. Toivottavasti sopiva löytyy:)

      Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!