Maailmanlopun meininkiä

Niin paljon tekemistä ja ideoita, mutta niin vähän aikaa niiden toteuttamiseen. Siltä välillä tuntuu. Kun töiden aloitus lähestyy, on tullut tarve toteuttaa jos jonkin näköisiä projekteja "kun vielä ehtii". Huh-huh, ei ehdi ja eihän se elämä tähän pysähdy, vaikka töissäkin käy. Silti tulee sellainen kumma maailmanlopun meininki kaikkeen tekemiseen. Tunnistaako kukaan itsessään samaa esimerkiksi viimeisenä kesälomaviikkona tai hoitovapaiden lopun lähestyessä? Autotallissa on taas yksi projekti, ihan mahtava lokerikkohyllykkö, josta irroittelen maalia kuumailmapuhaltimella (ne maalihuurut ovatkin melkoiset...) ennen loppusilausta. Olen siitä ihan intopiukeena ja tuskin maltan odottaa, että saan sen sisälle. Paikka vaan on (yllätys) vielä auki, minne sen laittaisin.  Kirppiksellekkin pitäisi syyskamoja viedä. Huomenissa on kuitenkin yksi meikäläisen kesän kohokohta ja must-tapahtuma. Uudessakaarlepyyssä Juthbackan jokavuotiset rompepäivät. Nehän alkavat jo itseasiassa tänään, mutta me suunnataan huomenna, kun lapsetkaan eivät ole koulussa. Viime vuonna lähdin metsästämään sinne pärekoria lehdille, ja se löytyikin. Nyt ei ole mielessä mitään erikoista, mutta sehän ei tarkoita sitä, etteikö kotiin taas jotain löytyisi;) Mukavaa viikonloppua teillekkin, toivottavasti aurinko paistelisi oikein kunnolla!4 kommenttia

 1. Tuttu tunne! Itsellä alkaa parin viikon päästä työt 1,5 vuoden kotoilun jälkeen. Toisaalta tekisi mieli saada valmiiksi ne miljoonat projektit mitä olen ehtinyt itselleni haalimaan ja sit toisaalta tekis mieli vaan olla lasten kanssa, ennen niiden päiväkoti taivalta. Ristiriitaiset fiilikset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu, pari viikkoa kotona vielä. Kyllä me selvitään!!!:)

   Poista
 2. Myöhäiset viikonlopun toivottelut!
  Tuo on kyllä tuttu tunne.
  Saa nähdä mitähän kivaa löydät tällä kertaa, tuo lokerikko alkoi kyllä kiinnostamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi vähän laihaksi saalis tällä kertaa Juthbackasta:( Säästyipä rahat! Lokerikko on pesua ja maalia vaille valmis. Onneksi maalit on jo rapsittu:)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!