Kolhoa kauneutta

Pieni kaiverrus kävi sydänalassa, kun muutama päivä sitten huomasin lehdessä paikallisen sisustusliikkeen, Glo Interiorin, loppuunmyynti-ilmoituksen. Liikkeen omistaja on vanha työkaverini muutamien vuosien takaa, siksikin tuntui kurjalta. Harmittaa kyllä äärettömästi kivijalkaliikkeiden puolesta tänäpäivänä. Se on kivinen ja raskas tie näinä nettikauppojen aikoina. Ostoskeskukset ovat täynnä samojen ketjujen liikkeitä joka kaupungissa ja yksityiset erikoisliikkeet tulevat ja menevät. Ihme, että joku jaksaa vielä edes yrittää. Suosikaa paikallisia kivijalkaliikkeitä ystäväiset, ne tuovat rikkautta kaupunkikuvaan. 

Käväisin loppuunmyynnissä eilen ja löysinkin kivoja juttuja (yhden rikoin samantien kotona, damn!). Tämä Nordalin karhean kaunis ruukku oli pakko saada. Se sopii keittiöön lokerikon ja puisen kaukalon rinnalle just eikä melkeen. Mustia kruunukynttilöitä varasin myös talven varalle, sillä niitä on vaikea löytää muualta. Yksi peilikin jäi vähän kaihertamaan, tässä mietin vielä paikkaa, minne se sopisi ennenkuin käyn katsomassa, vieläkö se on jäljellä.
2 kommenttia

  1. Kaunis suojaruukku. On totta että yrittäminen on todella vaikeaa, kun nettikauppojen kanssa joutuu kilpailemaan. Ikävä tuo loppuunmyynti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se harmi. En varmasti itse uskaltaisi edes aloittaa kivijalkaliikettä, pointsit heille, ketkä on rohkeita yrittämään:)

      Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!