Nuorison parveke viihtyisämmäksi

En ole varmaankaan ikinä täällä blogissa esitellyt yläkerran parveketta. Ei sillä, että siinä olisi paljon ollut esittelemistäkään. Nytkään en uusia tavaroita sinne hommannut, päätin vain tehdä siitä piirun verran houkuttelevamman ja viihtyisämmän kuin mitä se oli. Harmittavan usein omakotitalojen parvekkeet ovat ilman käyttöä ja palvelevat enemmän peittojen tuuletuspaikkoina. Parveke on 11-vuotiaan poikamme huoneen yhteydessä ja hän ei mahdottoman innokas parvekkeella olija ole ollut. Tytär jopa saattaisi siellä enemmän viihtyäkin. Riippukeinu hankittiin viime vuonna ja siitä lapset kyllä ovat tykänneet. Väri oli ainut, minkä siihen (siis heti) hätään löysin, mutta sointuu talon väriin ihan hyvin. Päällystin vanhan maaliltaan kulahtaneen pöydän Jyskistä löytyneellä vahakankaalla. Baden baden, joka edelleen on aika ruma, mutta ah, niin täydellisen mukava istua, sai paikan nurkasta. Vähän virikettä ja samalla koristetta seinälle tein karahkasta, johon laitoin muutamat graafisestikin aika hauskat maalitaulut roikkumaan nipsuilla. Näitä voi sitten vaikka ammuskella Nerf-pyssyillä, joita meillä on ihan muutama kertynyt... Kukat unohtui kastella viimekesänä täältä yläkerrasta ja kuolivat nopeasti, joten laitoin vaan yhden, niin ei käy iso tuho, jos taas unohdan sen homman. Kyllä minä täällä viihtyisin, jos olisin lapsi. Saa nyt nähdä, mikä tuomio partsille tulee, lisääntyykö käyttö yhtään pienellä kohennuksella.

Finlaysonin ELEFANTTI-kuosisen kassin arvonta päättyy tänään klo 23.59, vielä ehtii osallistua  täällä


5 kommenttia

 1. No kyllä viihtyisin minäkin, vaikken lapsi olekaan :D Ihana parveke :) Meillä on tuo sama peli muuten, häviän aina pikku-ukolle vaikka ihan tosissani yritänkin, ei vaan pelaa hoksottimet riittävän nopeasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä tosiaan tuo peli, pitää ajatella just väärinpäin, kuin mitä näkee. Nuoret aivot on nokkelammat meilläkin tässä useimmiten:)

   Poista
 2. Kivat nuo maalitaulut oksassa! Kyllä minä ainakin tuolla viihtyisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä onkin, kun noita oksia pitää aina raahailla sisälle;) Jotain kivaa niissä on..

   Poista
  2. Mikähän siinä onkin, kun noita oksia pitää aina raahailla sisälle;) Jotain kivaa niissä on..

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!