Keskiviikon shelfie

Huh huh, pakkaa olemaan kiirusta. Yksivuotias, joka on juuri oppinut kävelemään ja on uteliaisuutta täynnä pitää mammankin alati hälytysvalmiudessa. Päiväunetkin on jostain syystä jääneet minimaaliseen 40 minuuttiin aamupäivisin ( siinä saa blogiin näpytellä aika pikaisesti) muutamana päivänä ja esimerkiksi eilen ei iltapäiväunet maistuneet ollenkaan. Kun tähän lisätään menossa oleva unikoulu, niin ihmettelen miten pieni jaksaa, kun itsekin olen väsynyt. Pääsiäistäkin pitäisi ruveta ajattelemaan. Ohran siemenet on ostettu ja pitää vaan ajoittaa kylvö oikeaan aikaan, ehkä ensiviikolle. Tänä vuonnahan pääsiäinen on tosi aikaisin, kun joinakin vuosina munat on syöty jopa viikkoa ennen vappua. Lapset tykkää kyllä, kun pääsiäisloma on jo pian hiihtoloman jälkeen. Stringiä vähän päivittelin, kun siihen tuppaa kertyä käsistä kaikkea ylimääräistä. Vihreä pullo on kirppikseltä. Pikkumiehen yksivuotiskuva pääsi myös paraatipaikalle.
 meanwhile in kitchen
 

15 kommenttia

 1. Kuvaa vaan äiti rauhassa, kyllä mulla on täällä tekemistä... :D

  Ihanaa keskivikkoa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, saa tehdä kaikkea kivaa. Tuli kyllä mieleen, että mikshän mulla on noita säilytysrasioitakin niin pirun paljon? Muutamallakin pärjäis.

   Poista
 2. Keskittyneenä hän siellä touhuaa :) Muistan kyllä niin elävästi edelleen tuon vaiheen ja huoh, nuo huonosti nukutut yöt sekä päiväunet (joita ei siis ollut...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vastaus hyppäsi tuonne Kaisan kommentin ja mun vastauksen alle! Oli vissiin jotain yhdenaikaisuutta...

   Poista
 3. :D hylly näyttää kivalta vihreine juttuineen.

  VastaaPoista
 4. Nyt on se laatikoitten ja kaappienkollaus vaihe menossa. Onneksi vielä kuitenkin saa olla kotosalla niin väsynkin kestää. Pieni aikahan se kuitenkin on ja ihana seurata kun kehitys on nyt niin huimaa.

  VastaaPoista
 5. Mukavan vihreän asetelman olet tehnyt ja reipas poika kuvassa! Muistan tuon ajan, kun päikyt oli lyhkäisiä ja lapset oli nopeampia kuin minä (ovat varmasti edelleen). Tuntui että päivän aikana ei saanut itse tehtyä mitään, kun lapsen järki ei vielä ollut kehittynyt samaan tahtiin kuin tuo liikkuminen. Voimia sulle!

  VastaaPoista
 6. Me otetaan poitsun kanssa ilo irti tästä kotona olosta ja onneksi kevät tulee niin pääsee ulos touhuilemaan enemmän:)

  VastaaPoista
 7. Kyllä minäkin mietin miten noi lapset jaksaa, itse olen aivan rätti poikki väsynyt taas ollut monena päivänä, lapsilla vaa tuntuu virtaa riittävän, vaikka nukkumaan mennäänkin tai sänkyyn samoihin aikoihin lasten kanssa 8-9pintaan :)
  Ja ku päikkärit jää lyhkäsiks ni hohoijaa...

  Mutta kyllä me äidit selvitään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja kun on noi vanhemmat lapset, niin onneksi jo tietää, että kaikki kaudet on niin lyhyitä, rasittavat ja ihanat. Pitää muistaa nauttia niistä ihanista. Nukkua ehtii sitten eläkkeellä;)

   Poista
 8. Ihana tuo viimenen kuva :D Niin näyttää tutulle touhulle :)

  VastaaPoista
 9. kauniiksi olet sring -hyllyn somistanut. Sopivasti eri sävyjä vihreästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vihreä pullo on kyllä niin ihanan siro ja inspiroiva kirppislöytö.

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!