Arvonnan voittaja ja SE pöytä kera vihreyden

Kamalaa, kolme asiaa samassa otsikossa, mutta tuleepahan selväksi, mitä postauksesta löytyy. Tästä voisi joku kirjoittamista / journalismia oikeasti opiskellut saada päiväkahvinsa väärään kurkkuun. No siis, arvonta päättyi ja luotin voittajan valinnassa Random.org -sivustoon ja voittajaksi selviytyi Teija Hämäläinen, onnea vielä hänelle. Ikealta meille kotiutui siis sohvapöytä pitkällisten vatvomisien jälkeen. Loppujen lopuksi olin menossa hakemaan ihan eri pöytää. Ei mitenkään yllätä itseäni, että vielä tässä vaiheessa mieli muuttui. Olin pyöreän, lasisen kannalla. Yksi vaihtoehto karsiutui heti alkuun pois. Toinen vaihtoehto oli Strind, maitolasinen pyöreä pöytä pyörillä, mutta totesin, ettei pyöriä saanut lukittua mitenkään. Olisi pöytä todennäköisesti löytynyt mistä milloinkin, kun kävelytueksi sen hokannut pikkumies olisi sillä kruisaillut pitkin kotia. Nyt olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen tähän kahden pöydän, vähän epäsymmetriseen Svalsta-sarjan settiin. Pyöreähkö muoto säästää tilaa ja muoto sopii itse asiassa tuon kattolampunkin kanssa kauniisti. Lisäksi sohvalle lisäsin nyt sitten niitä vihreitä tyynyjä. Olen aiemmin harrastanut paljon limenvihreää, mutta tuo ruohonvihreä tuntuu nyt vaihteeksi mukavammalta.
 
 

12 kommenttia

 1. Näyttää muuten kyllä tosi hyvältä tämä pöytä. Istuu täydellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuntuu kyllä itsestäkin oikealta ja käytännölliseltä.

   Poista
 2. Tosi kaunis pöytä <3 (p.s olit jättänyt kommentin blogiin, mutta vaaveli räpläs samaa aikaa puhelinta niin se katos sieltä :( )

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä pöytä,toimii loistavasti tuohon! Hauska muoto, kun ei tiedä onko pyöreä vai soikea. Minne pölkky meni? ;) ja kivan vihreitä tyynyjä, sopii ihanasti nappulan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pölkky siirtyi kolmisen metriä itään, takan viereen Hayn pöydän. Tallessa on!

   Poista
  2. Siis Hayn pöydän viereen (unohtui yksi sana pois)

   Poista
  3. näkykin seuraavassa postauksessa. Teidän koti kyllä koko ajan muokkautuu vaan kauniimmaksi!

   Poista
 4. Oikeen hyvältä näyttää :) Minäkin mietin , että mihin se pölkky katosi.?

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!