14.2.

Tulin toivottelemaan pikaiset ystävänpäivätervehdykset tänne blogin puolelle! Kevään ensimmäiset tulppaanit on ostettu. En voinut vastustaa näitä vihertävänvalkeita kukkia, jotka kaupassa näin. Nämähän voisivat olla tulppaanimaailman valkeita kuulaita. On nämä tulppaanit vaan ihania kukkia<2
 
11 kommenttia

 1. Tulppaaneja on meilläkin joka puolella.Olen onnostunut nyt eri lajikkeista,osa muuten kestääkin pitempään kuin toiset!Mulla on arvonta blogissa,käy kurkkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se jos mikä harmittaa, kun kukat lakastuvat heti. Mulla on ilmiömäinen taito saada ruusut nuokahtamaan heti, vaikka miten vuolen imupinnat ja laitan lämmintä vettä. Tulenpa kurkkimaan sun arvonnan:)

   Poista
 2. Tulppaaneja on meilläkin joka puolella.Olen onnostunut nyt eri lajikkeista,osa muuten kestääkin pitempään kuin toiset!Mulla on arvonta blogissa,käy kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 3. Tulppaanit ovat kyllä niin <3 Itselläni on vielä viime viikonperjantaina ostetut ruusut erittäin voimissaan, ihmettelen kummasti mutta kyllä vain, pirkka ruusut!
  Nyt ostin keltaiset tulppaanit, varmaan lakastuu alkuviikosta heti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihme kyky saada ruusut aina nuupahtamaan samantien. Ihanat ystävänpäivät!

   Poista
 4. Sama täällä. Pitkästä aikaa ensimmäiset tulppaanit tuli hankittua ja onhan ne niin ihanan keväiset. Kauniit kuvat olet ottanut. Kivaa ystävänpäivää Mari ♥

  VastaaPoista
 5. Hyvää ystävänpäivää! Tulppaanit on kyllä niin kauniita ja tuovat lupauksen tulevasta keväästä.

  VastaaPoista
 6. hyvin muuten sopii valkoiset tulpaanit ton vihreän nappulan kanssa, kokeiltu on useasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopii, ja nämä nyt löytyneet oli vielä ihanan vihertäviä muutenkin. Pitää käydä hakemassa uusia samanlaisia kun nämä nuupahtaa, jos vielä olis tulossa lisää meidän S-markettiin.

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!