Ideoita terassille ja parvekkeelle


Katseet kääntyvät taas ulkoilmaelämään ja puutarhoihin ja terasseille. Mieli halajaa jo upottaa sormet multaan ja sisustamaan ulkotiloja. Koitan kovasti malttaa mieleni kesäkukkien kanssa. Onneksi tällä viikolla on lähtö viikon reissuun, joten senkään takia en ulos ole vielä paljoa hankkinut. Ei tule kasteluongelmia. Eikä yötkään toki vielä ihan hallattomia ole. Selailin nettiä inspiraatiomielessä, mitä kaikkea kivaa terassille ja parvekkeelle löytyy, ja löytyyhän sitä. Mustan ja luonnonvärisen liitto se vaan miellyttää omaa silmääni edelleen. Löysin kivan kevyen puutarhatuolin, jonka pariksi voisi yhdistellä perinteisen ruokomaton. Ja ihan ehdoton suosikkini on tuo palmunlehvistä tehty seinäkoriste, jolla saa ankeimmallekin seinustalle näyttävyyttä. Heinät ruukuissa ovat nekin oiva vaihtoehto perinteisemmille kesäkukille. Toki kukkiakin omalta pihaltani kesällä tulee löytymään.
Ja vaikka kesäyöt siintävätkin mielessä valoisina, ulkovalaisimille on käyttöä jo heti heinäkuun lopun iltojen pimetessä. Ihastuin noihin Fatboyn ihaniin ladattaviin valaisimiin, joiden teho kestää 8-20 tuntia tehostariippuen. Aurinkoisia ilmoja odotellessa, siihen asti haaveilen ja suunnittelen tulevaa!  







Kodin1: Pöytä Juanita 229,90€ (tarjous)

Zico´s: Madame Stolz-palmunlehtiseinäkoriste 38,90€

2 kommenttia

  1. Loppuviikolla on luvattu, että lämpö ja terassikelit alkavat. Joten, jospa silloin pääsisimme istutuspuuhiin ja terassille istuskelemaan.
    Ihanaa alkanutta viikkoa! <3

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!