Kolmevuotiaan synttärit panda-teemalla

Huomenta! Harvoinpa olen blogipostausta kirjoitellut kello seitsemän aamulla. Nyt herättiin sen verran aikaisin, että tässä on vähän luppoaikaa ennen päiväkotiin ja töihin menoa. Pari päivää onkin mennyt toipuessa viikonlopun synttäreistä. Ei, ne eivät olleet omani, eikä niihin kuulunut vettä väkevämpää, jos ihmettelette edellistä lausetta. Nuorimmaisemme täytti kolme ja niitä juhlittiin sunnuntaina. Järjestelyt ja se juhlatohina riittää jo tässä iässä siihen, että toipumisaikaa pitäisi olla lakisääteisesti vähintään vuorokausi;) Ei vaan, hienosti kaikki meni ja kivaa oli. Panda oli tänä vuonna teemana, ja kakku oli sen mukainen. Tein nallen pään muotoisia keksejä, jotka päällystin pikeerillä. Mustat efektit tein sokerimassalla. Vähiten pieleen mennyt keksi pääsi kakun päälle koristeeksi. Tassut tein myös sokerimassalla, mutta koska alla oli pelkkä kerma, ne alkoivät vähän vetistellä ja valuttaa mustaa nestettä jääkaapissa. Olisi toiminut paremmin, josa kakku olisi ollut päällystetty sokerimassalla kauttaaltaan kerman sijaan. Ja vielä on muuten vähän aikaa osallistua tuohon edellisen postauksen arvontaan, käykääpä kurkkaamassa!


6 kommenttia

 1. Hienot pandakoristeet! Tyttärenpoikani juhli 1-vuotissynttäreitään tammikuussa myöskin pandateemalla. Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Ihanat synttärit ja onnittelut sankarille!
  Ja, oikein ihanaa ystävänpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hauska pandateema ja ihanat juhlatunnelmat! Oikein lämpöiset onnittelut vielä sankarille, kolmevuotiaan maailma on mahtava:)

  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, kolmevuotiaalle kaikki on vielä niin kiinnostavaa ja uutta. Ihanaa ystävänpäivää:)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!