Perhematkailua Espoon Duudsonit Activity Parkiin

Meillähän on täällä lakeuksilla jo oma ylpeyden aiheemme, Duudsonit Activity Park, eli lyhyesti DAP. Saimme mahdollisuuden lähteä testaamaan Espoon Isossa Omenassa sijaitsevan Duudsonit Activity Parkin . Meillähän on siis kohta kolme vuotias lapsi, sekä 11- ja 13-vuotiaat lapsukaiset. Tämän ikäisille löytyy kaikille tekemistä puiston hulinasta. Pienimmille on ihan oma alueensa, jossa meno on turvallista ja rauhallisempaa. Espoon puisto oli meille uusi ja henkilökunta opasti ystävällisesti mitä mistäkin löytyy. Aikuisen silmää ilahdutti kekseliäät sisustukset ja "huoneet", joita puistosta löytyy. Curlingia esimerkiksi pelataan saunassa, skeittipaikka taas löytyy latomaisesta ympäristöstä. Puistoon kannattaa ehdottomasti lähteä ajan kanssa, sillä lapsille (ja aikuisillekkin) on tekemistä vaikka millä mitalla. Kun matkassa on pientä väkeä, aikaa kuluu varmasti pari-kolme tuntia ennenkuin väsy iskee, isommat viihtyvät helposti kauemmin. Odotettavissa on siis punaisia poskia ja riemunkiljahduksia. Hyvä idea vaikkapa hiihtolomia ajatellen.

 Nykymaailma pruukaa (pohojalaasta murretta , lue: tahtoo) olla sellaista, että niin lapset kuin aikuisetkin ovat paljon paikoillaan, istutaan tietokoneella ja puhelimen ääressä. Täällä ei tästä meiningistä ole tietoakaan, vaan liikkuminen on tehty hauskaksi. Konsepti on nerokas ja Duudsonien imago hyvinä kavereina, positiivisuuden luojina ja kiusaamisen vastustajina tulee puistonkin hengestä esiin.  Espoon puistossa on erilaisia aktiviteetteja kuin Seinäjoella, joten senkin puolesta tämä kannattaa testata. Simppelit asiat, kuten vaikkapa käpysota, osoittautuivat ihan parhaiksi jutuiksi.

 DAPista löytyy Pirttihirmu, joka tarjoaa nälän yllättäessä maukkaat ateriat. Miltäs kuulostaisi esimerkiksi Jarpin peukkunakit tai Jukan herkkupala? Muuten puistoon kannattaa varata vaikka oma vesipullo mukaan, sillä jano yllättää liikkujat ihan varmasti. Juomaa toki löytyy puiston kahvilastakin pikkupurtavan ohella. Sijaintihan on myös mitä mahtavin; mikäli lapset ovat jo sen ikäisiä, että pärjäävät ilman vanhempia, odottaa ostosparatiisi samassa rakennuksessa. Win win tilanne kaikille, vai mitä? Ja löytyy muuten se metroasemakin täältä. Turhan tavaran vastustajana on pakko vinkata, että liput Duudsonit Activity Parkiin on mitä mainioin ja toivotuin lahjaidea jos synttärisankarin lahja on hukassa. Niitä saa kätevästi netinkin kautta lippukaupasta. Kiitos Duudsonit Activity Parkille mukavasta reissusta, kivaa oli!


2 kommenttia

Kiva kun kävit, jätä kommentti!