Pari kirppislöytöä

Kevät on tuloillaan ja eilen oli ihan oikeasti sellainen taianomainen hetki, kun iltapäivällä aurinko pilkisti jotenkin keväiseen malliin pilven raosta. Ei puuttunut kuin talitiaisen titityyt, niin illuusio olisi ollut täydellinen keskellä loskasäätä. Tein pikaisen kirppiskierroksen viikolla ja muutama kiva juttu tarttui matkaan. Kynnys on matala ostaa jotain sellaista, ettei edes paikkaa tiedä minne sen laittaisi, kun hinta on pari euroa. Tällainen on pieni itämainen matto, jossa on ihan kauniit värit. Eiköhän sille joku paikka löydy jossain vaiheessa. Olen vähän edelleenkin näiden itämaisten mattojen kanssa 50/50. Tykkään kauheasti, mutta omalla lattialla aina vähän tuntuu, että onkohan liikaa. Ehkä vähän alitajuisesti nämä esineet tarttuivat matkaan tulevaa ajatellen, sillä olen tilannut haaveilemani konjakin värisen nahkasohvan (meidän sohva on siis myynnissä!) . Siitä sitten lisää tuonnempana, mutta tuskin maltan odottaa! Toinen mukaan lähtenyt esine oli tuo kuvassa näkyvä ruskean ja terrakotan värinen ruukku. Näitä ei voi olla koskaan liikaa! 

6 kommenttia

 1. Kivan löydön olet tehnyt. Itselläni hieman sama ajatus, tykätäkkö vai ei? Tänään kävin mattoliikkeesä uutta mattoa olohuoneeseen katsomassa ja ihastuin itämaishenkiseen mattoon. Matto sopisi varmasti hyvin meille, mutta riiteleekö perintö nojatuolini kanssa? No, illalla näen kun sovitan matonpalaa lattiallemme. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookkin vaikea yhtälö!? Toivottavasti löytyy hyvä matto teille:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin! Joku on sen tehnyt, kun nimikirjaimetkin oli pohjaan kaiverrettu.

   Poista
 3. Millainen se teidän myynnissä oleva sohva on? Kehtaatko heittää minulle kuvaa vaikka instaan. Toki siis jos asumme kamalan kaukana toisistamme niin sit ei ehkä kannate :D
  Täällä on tänäänkin sohvia kierrelty katsomassa ja uusi hankitaan viimeistään kesällä.
  Kirppislöydöille iso sydän <3

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!