Television hallitsemalle seinälle taulukollaasi

Sunnuntaiaamuna tuli yllättäen sisustusinspiraatio ja maalausinspiraatio. Mies lähti pienimmän kanssa ulkoilemaan ja kaivoin akryyliväri kaapista, täytyyhän tällainen puuska käyttää hyödyksi. Mielessä on ollut jo jonkin aikaa, että olohuoneen television hallitsemalle seinälle voisi laittaa taulukollaasin sulauttamaan tuota valtavaa ruutua. Maalausinnostuksen tuloksena syntyi kasvotutkielma ja teinpä vielä maaleilla roiskien kollaasissa ylinnä näkyvän taulun, yhtä kun ryhmästä puuttui. Sen voi korvata myöhemmin jollain muulla, kun sopiva kohdalle osuu. Seinästä tuli heti paljon kutsuvampi eikä televisio enää hallitse koko tilaa. Itse tehden saa helposti ja pienellä vaivalla kivoja tauluja, ei kannata pelätä koittaa. Valokuva toimivat ihan yhtä hyvin. Kollaasia taidan vielä täydennellä, tässä tapauksessa more is more!
6 kommenttia

 1. Tehokas aamupäivä ja hieno kollaasi!

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea. Ite olisin tosin laittanu nuo taulut pykälän ylemmäks, mutta jos sommitelma on kesken niin eipä mitään sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää tulossa onpi. Olen tosin sitä koulukuntaa, että mun taulut on yleensä mielummin liian alhaalla kun liian ylhäällä:)

   Poista
 3. Upea taulokollaasi ja niin on itse taulutkin. Kiinitin huomioni myös tuohon valkoiseksi maalattuun puupölliin, tuo on upea idea kukkapöytänä.

  Leppoisia elokuunpäiviä Mari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Souliina, mukavia päiviä sinnekkin! Nuo pöllit muuntautuvat moneksi yöpöydistä vierasjakkaroiksi:)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!