Ripaus kultaa ja lämpöä

Koti alkaa omissa silmissä näyttää niin nuhjuiselta ja tylsältä, kun sitä katselee päivästä toiseen. Muitten kodit taas näyttävät niin kivoilta, onko tuttua? Vähän sama kun ravintolassa kaverin ruoka-annos on herkullisemman näköinen kuin se oma. Ajatukset sisustuksen suhteen kiertävät samaa rataa, eikä oikein mitään kivaa muutosta keksi. Olisi niin kiva vaikka vaihtaa järjestystä, mutta meidän olkkarissa se ei ole mitenkään mahdollista. Värit tuntuvat sen sijaan tekevän taas tuloaan pikkuhiljaa omaankin sisustukseen. Kaivoin varastosta äitini joskus maalaaman taulun, jossa on sekä kultaa kehyksissä, että lämpöisiä sävyjä itse kuvassa. Vaihteeksi ihan kiva, eikä kultakaan riitele ollenkaan  harmaasävyisen ympäristön kanssa. Kun huoneessa on muutama puinen yksityiskohta, löytää tuo kultakin niistä mukavan vasteen. Melkein jo yksi ilta kaivoin kynttilän kaapista, mutta maltoin vielä. En anna syksylle ihan vielä periksi, vaikka aamulla pienimmän kanssa ulkoillessa saikin hanskoja jo kaivaa esiin, kun mittari näytti 11 astetta, plussaa kuitenkin. Tällä viikolla on kuitenkin iso askel kohti syksyä, sillä koulut alkavat. Vanhin lapsista aloittaa yläasteen, mikä sekin tuntuu jännältä jopa äidistä. Mukavaa elokuista viikkoa!
8 kommenttia

 1. Ihan samanlaisia ajatuksia on itsellänikin sisustuksesta. Mulla on kyllä maalipurkit odottamassa maalaajaansa, jospa se koti joskus näyttäisi vähän enemmän siltä kuin pitäisi (siis miten sen itse mielessäni näen :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla sama vika kaikilla vähänkään sisustusintoilijoilla;) Oi, maalaus on kivaa ja saa heti muutosta aikaan. Nyt vaan tela käteen!

   Poista
 2. Kaunis koti teillä ja hyvin samoilla ajatuksilla täällä ollaan. Eilen kun sadepäivää vietin, niin mielessäni kovasti sisustelin. Tänään suuntaankin kotiin maalikaupan kautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkin maalataan! Itse mietin pari päivää sitten juuri, että yläkerran aula pitäisi maalata. Se on sellainen ikuisuusprojekti, joka ei tahdo käynnistyä. Ehkäpä tässä syksyn tullen...

   Poista
 3. Kivalta teillä näyttää! Voin niin samaistua tuohon järjestyksen vaihtoon. Ei oikein onnistu kun tv:tä ei saa kuin muutamaan paikkaan. Nyt olen kyllä ollut tyytyväinen viimeiseen järjestykseen. En ole kyllästynyt edelleenkään. Tsemppiä äidille ja ylä-asteen aloittavalle. Sehän oli jännittävää jos mikä! : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tv on just se juttu, meillä kyllä sohvakin on mitoitettu vain ja ainoastaan yhteen paikkaan. Teillä on kuitenkin tilaa pyöritellä edes vähän enemmän siinä olkkaris kun on isompi:) Kiitos, kyllä tuo yläaste jännittää, ainakin itseäni:)

   Poista
 4. Juu kyllä syksy selkeesti tekee sen, että tekisi mieli uudistaa kotia 😊 teillä näyttää kyllä ihanalta ja taulu sopii huoneeseen todella kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä syksy ja talvi lisää tätä innostusta vahvasti. Tulee sellainen pesänrakennusvietti taas:)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!