Löytöjä Seinäjoen Kierrätyskeskuksesta

Kirppareilla kiertely on kivaa. Itse en yleensä mene hakemaan mitään tiettyä, vaan jutun juju on siinä, että löytää pyytämättä ja yllättäen jotain tosi kivaa -ja halvalla. Ja jos yhtään on tuunaajahenkinen, kannattaa jättää tiukka ajattelu kotiin ja miettiä vähän laajemmin, sillä monella tavaralla on käyttöä yllättävän monessa paikassa, mihin sitä ei alun perin ole tarkoitettu. Tai pelkkä maalauskin voi riittää. Seinäjoen Kierrätyskeskus kutsui minut vierailulle ja täytyypä vähän nolona tunnustaa, että tämä paikka on jäänyt itseltäni vähän huomaamatta. En ole tajunnut. että  paikka on kirpparimainen ja ohi olen aina mennyt. Hinnat ovat huomattavan alhaiset. Pussillisen vaatteita täältä saa 10€ ja kuvassa näkyvät Arabian söpöt vaaleanpunaiset kahvikupit aluslautasineen maksoivat 3€. Se on nykyään auki myös lauantaisin, joten viikonloppuna voisikin olla hyvä paivä kirppistelylle. Samassa yhteydessähän toimii KaksKättä -työpaja (josta saa tilaustyönä vaikka mitä kotiin: työpalveluja, puutöitä ja vaikka keittiön kaappien ovet maalautettua) sekä ruokala Sapuska. Ehkä tämä toiminta on saanutkin itseni vähän hakoteille tästä kirpparista. Kierrätyskeskuksen puolella on erillinen osasto askartelijoille, johon on kerätty askartelutarvikkeita kierrätystuotteista. Osasto on vielä tästä laajenemassa, joten kannattaa käydä tutustumassa. Itse tein heti pari kivaa löytöä, nimittäin puiset leikkuulaudat. Hioin ne pesun jälkeen santapaperilla ja viimeistelin öljyämällä. Pellavaöljy on parasta tähän hommaan. Leikkuulaudat pääsivät mökille. Nehän ovat nyt supermuodikkaita ihan vaan nojailemassa seinustalla, mutta näillä on onneksi käyttötarkoituskin kivan ulkonäön lisäksi. Mitäs kivaa te olette löytäneet kirpparilta, josta on tullut kenties aarteita?







uusiokäyttöä paidoille

kirjoista tuunattuja kirjaimia

4 kommenttia

  1. Ihanat nuo vaaleanpunaiset Arabian kupit.Helsingissä löysin kaksi Artekin tuolia,mutta en ostanut,kun olivat aika keikkanat.Muuten olisi olleet kivat kotiin.Blogissani arvonta,käy kurkkaamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olleetkin hurmaavat kupit, en tosin ostanut. Joku sai todelliset herkut kokoelmiinsa! Jos hyviä Artekeja löytää halvalla, ne kannattaa kyllä ostaakin:)

      Poista
  2. Oi, mikä aarreaitta. Ja, noihin kuppeihin minäkin ihastuin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on kuin lapsi karkkikaupassa tällaisessa paikassa. Ihanat kupit tosiaan, kuin karkit nekin:)

      Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!