Säilytysratkaisujen päivitystä mökille

Mökeillä tahtoo olla monasti niitä kodista poisjoutaneita tavaroita käytössä, mikä nyt tietysti on kierrätystä parhaimmillaan. Tai sitten jotain puuttuu ihan kokonaan. Koska lapsiperheemme on säännöllisesti mökkeilemässä äitini mökillä, sinne on kertynyt erinäinen määrä tavaraa, kuten piirustusvälineitä ja leluja. Siellä ne ovat lojuneet kaappien perukoilla hujan hajan. Sain mahdollisuuden tehdä Orthexin kanssa yhteistyötä ja tilanne päivittyi parhaalla mahdollisella tavalla. Lasten tavaroille valitsin erikokoisia säilytyskoreja SmartStore-sarjasta sekä niihin kannet. Korit saa kansien avulla helposti pinottua päällekkäin. Kaikella on nyt oma paikkansa ja lapsetkin löytävät omansa helpommin. Toinen asia, johon mökkiolosuhteissa kannattaa kiinnittää huomiota, on ruuan säilytys. Pitkä säilytys avatuissa paketeissa saa näkkileivät pehmenemään ja sokerit paakkuuntumaan, kun kosteutta on välillä enemmän. Eikä unohtaa sovi hiiriäkään, jotka välillä eksyvät sisätiloihin. Ne ovat muuten käsittämättömiä mestareita pääsemään pienistä raoista haluamiinsa paikkoihin. Valitsin keittiön puolelle ilmatiiviitä säilytysrasioita, joissa kuiva-aineet säilyvät hyvinä. Rasiat ovat myös pinottavia, ja kauniita. Monesta koosta löytyy vaihtoehdot eri tuotteille. Orthexilla muuten on mökkisaunaan vateja ja muita sauna-astioita kattava valikoima, joten nekin kannattaa tsekata samalla. Meidän saunassa valtaosa oli, yllätys yllätys, Orthexia jo valmiiksi!
Yhteistyössä Orthexin kanssa

5 kommenttia

 1. Meillä on paatilla juurikin noita rasioita, joissa säilyttää sokerit yms. Näppäriä ja tiiviitä, ei kosteus tee kökkäreiseksi.
  Niin, ja kyllä teillä on siististi nyt tavarat järjestyksessä. Kyllä kelpaa mökkeillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vaan kuvitella, että veneellä nämä rasiat on ihan must! Kyllä, kaikki mikä helpottaa mökkeilyä on hyväksi;)

   Poista
 2. Ihania noi rasiat. Itse ihastelin orthexin säilytysjuttuja keväällä jostain sisustuslehdestä mutta kaupassa niitä en vielä ole nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvän käyttömukavuden lisäksi ovat kyllä silmääkin miellyttäviä, mikä ei haittaa yhtään:)

   Poista
 3. Noita bambukansia etsiskelin myös tuossa keväämmällä kaupoista, mutta jouduin tyytymään valkoisiin kun täällä myytiin eioota. Täytyy silmäillä vielä jos vaihtokannet noihin laatikoihin löytyisi...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!