Kahden lampun taktiikalla

Kaksi lamppua keittiön pöydän yllä, ajatus on ollut mielessä jo parisen vuotta kohta. Viime kesänä asuntomessuilla niitä näkyi useita ja edelleen omaan silmään näyttivät täydelliseltä. Olen himoinnut kahta Innoluxin Cafe-valaisinta mustana, mutta en ole raaskinut niitä ostaa. Olen ollut päättävinäni, että hankin niitä, mitä oikeasti haluan, enkä korvikkeita. Mutta nämä Ikean Ranarp-lamput saivat pään kääntymään. Meillä onkin olohuoneessa jo seinävalaisin samaa sarjaa. Näissä on ihana kangasjohto ja sopivan rouhea tyyli. Hintakin oli mukava, että jos nuo Cafet joskus päätän hankkia, voi nämä myydä kirppiksellä pois. Asennus olikin astetta haasteellisempaa. Mies hoiti muutamien ärräpäiden saattelemana asennuksen kattoon ja teki hienon asennuksen ja johtosuojan (joka ei nyt kuvissa näykään), koska kaksi lamppua lähtee nyt yhdelle tarkoitetusta suojasta. Valaisinten asettaminen samalle korkeudelle ei sekään ole niin helppoa kuin voisi ajatella. Aina jompi kumpi luisti pikkuisen alemmas, mutta nyt ollaan jo niin lähellä totuutta, että saavat olla näin. Tarkkasilmäinen voisi vielä pientä hiomista löytää, mutta ei takerruta pikkuseikkoihin, eihän;)

4 kommenttia

  1. Kauniit ovat. Meillä on myös keittiön pöydän yllä kaksi lamppua, olleet siinä jo muutamia vuosia, mutta pois en vaihtaisi taktiikkaa vaikka lamput voisivatkin vaihtua 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kiva odotella pimeitä iltoja, näkee vielä paremmin miten toimivat ihan siinä omassa käyttötarkoituksessaankin;)

      Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!