Tyttären huoneen muutos

Lupailinkin tuossa joku aika sitten palata tuohon tyttären huoneen muutokseen. Lapset kun vaihtoivat huoneita keskenään, että tyttö sai parvekkeellisen huoneen. Homma on vihdoin valmis ja tehosteseinäkin tapetoitu. Tytär sai itse valita tapetin ja täytyy sanoa, että nappiin meni. Hän halusi mustavalkoista, vaikka itse olisin ollut valmis menemään johnkin värilliseenkin juttuun. Lopputulos on kyllä oikein mieluinen meille molemmille. Tapetit hankittiin Tapettitaivaasta ja seinälle päätyi siis tuo mustavalkoinen Eclipse. Tuolla Tapettitaivaan sivuilla on ideoita ja valikoimaa valtavasti, joten ilta jos toinenkin siinä meni kun eri malleja tuli pähkäiltyä. Tällainen non-woven -tapetti on nopeaa ja helppoa laittaa seinälle, koska vettymistä ei tarvitse odotella ja tapettiliiman saa levittää suoraa seinälle. Vanha huonehan oli hyvin vaaleanpunapainotteinen kurkkaa tästä, joten kyllä tästä tuli heti kerralla raikas ja selkeä. Kalusteet kun ovat valkoiset ennestään, niin pelkällä seinien värin vaihtamisella tekee ihmeitä aikaan. Koulutuoliksi tosin vaihtui vanha ihan "oikea" koulutuoli, joka tuo vähän pehmeyttä mustavalkoisuuteen. 

Tapeteista on saatu alennusta blogipostausta vastaan

8 kommenttia

 1. Ihan mielettömän ihana huone ja tuo tapetti on täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä itsekin tykkään. Tapettikin tuli oikeuksiinsa oikeasti vasta seinälle päästyään.

   Poista
 2. Kaunis ja selkeä huone, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalea se on aina hyvä, taas täytyy myöntää. Järjestys onkin tyttären omaa käsialaa, se kun tahtoo muuttua melkein viikottain:)

   Poista
 3. Ihanan raikas huone <3
  Meilläkin neiti kyselee, koska hänen huoneessa vaihdetaan järjestystä. No, sitten kun saadaan maalattua koko huone. Ja onneksi pääsimme sulassa sovussa ratkaisuun tulevasta uudesta huonekalusta ja huoneen järjestyksestä, joten tulee varmasti kiva ja valoisa huone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulee kiva. Kun alkuun pääsee maalaushommassa, niin nopeaa se on sitten tehtynä ja palkitsee. Meillä tyttö vaihtelee järjestystä ihan omiin nimiin, eikä siihen muilla ole paljon sanomista. Maalausintoa sinne!

   Poista
 4. Kaunis tapetti ja ihana huone neidillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa. Ihastuin tuohon tapettiin itsekin kovasti ja lopputulos on mieluinen:)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!