Muovituolien paluu

Meillä (lue: minulla) on ollut jo muutaman vuoden hakusessa terassille ruokaryhmä kuudelle. Neljän hengen pöytä on auttamattoman pieni viisihenkiselle perheelle. Syömme paljon kesäaikaan ulkona, joten onhan se mukava kun ei tarvitse olla kuin sillit suolassa. Oma visioni on ollut sellainen rento ja tietysti helppohoitoinen. Haave itse tehdystä pöydästä on myös nakutellut takaraivossa. Vihdoin tänä vuonna uusi ryhmä on totta. Ja tuoleiksi meille valikoitui muoviset tuolit. Kyllä, tämä kuulostaa sanahirviöltä jokaisen sisustajan korvissa. Itselle ainakin tulee heti tietyntyyppinen, ei niin omaan makuuni oleva tuoli mieleen. Monasti olen miettinytkin, että vaikka tuote olisi halpa, eikö sitä tosiaan saa silti tyylikkään näköiseksi? Kodin1 :stä löytyikin sekä halvat, että kivan näköiset muovituolit. Plussaa on pinottavuus ja tietysti se helppohoitoisuus. Tämän Marbella-tuolin väri on grafiitin harmaa. Kodin1 on suomalaisille tuttu ostospaikka. Nykyäänhän se on ruotsalaisomistuksessa, mutta edelleen sieltä löytyy kotiin kaikkea kaunista. Ja huomasin, että tilaamalla uutiskirjeen, sieltä saa 30€ lahjakortin. Tällä summalla saa kivasti katettua vaikkapa lähetyskuluja! Pöytä on itse tehty. Mies teetti tutullaan metallista jalat ja kestopuusta nikkaroitiin kansi. Vetäisin sen vielä kelonharmaalla puuöljyllä. Nyt koko perheen saa koottua pöydän ääreen mukavasti ja ruokahetketkin ovat nautinnollisempia. 







Lisää kuvateksti
Postaus on tehty yhteistyössä Kodin1 kanssa


4 kommenttia

  1. On muuten kivan näköiset tuolit ja pöytä. Ei pidä heti tyrmätä materiaalin perusteella ja onhan noi nyt helppohoitoiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä itsekin tykkään. Ja onhan nuo polyrottinkiset tuolitkin oikeastaan muovipunosta, nimi on vaan vähän vähemmän muovisempi;) Helpot kun mitkä!

      Poista
  2. Kivat tuolit olet löytänyt. Täällä myös tuolit etsinnässä ja muoviset myös. :) Olen niin kyllästynyt öljyämiseeen.:)
    Niin, ja hieno pöytä. Hieman samanlainen, millainen täällä tekeillä.
    Ja, kiitos vinkistä, tuon puuöljyn suhteen.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä vähemmän huoltotöitä, sitä parempi. Jää enemmän aikaa tärkeämmälle tekemiselle, kesästä nauttimiselle. Pöytä olikin aika simppeli toteuttaa ja maksoi oikeasti vaan murto-osan ostetusta,

      Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!