Ideaa kesäiseen kattaukseen

Kesä on juhlien aikaa ja monet pähkäilevät erilaisten kattauspulmien kanssa. Itse pääsin sukeltamaan tähän aiheeseen huomenna alkavan Farmari-tapahtuman puitteissa. Maa- ja kotitalousnaiset nimittäin järjestävät siellä kattauskilpailun. Kutsuttana oli myös Soblogit, ja 8 innokasta bloggaajaa tarttuikin innolla aiheeseen ryhmänä. Muutama aivoriihi järjestettiin eri kokoonpanoilla ennen varsinaista kattausta. Mahtavat ideat jalostuivat kerta kerralta ja lopputulos on ihanan kesäinen ja vähän mystinenkin. Saimme mukaan vielä Lapuan kukka- ja hautauspalvelu Latva-Rasulan, joka teki meille käsittämättömän hienon kukka-asetelman pöydän kruunuksi. Tässä kattauksessa värit ja teemat toistuvat sekä kukissa, astioissa, että tekstiileissä. Eripariset lautaset ja lautasliinat tuovat sellaista rentoa fiilistä, joka saa viihtymään oikealla tavalla. Nimikylteissä ja ihanassa Pessistä ja Illusiasta poimitussa tekstinpätkässä seikkailevat Virpi Mäkisen herkät keijut. Jos olet suunnittelemassa omaa kattausta, kannattaa omia kaappeja tosiaan katsella uusin silmin ja miettiä, josko sieltä löytyisi astioita tai muuta kivaa rekvisiittaa, jota ei ihan heti tulisi ajatelleeksi. Tällaiset eriparisuudet tuovat mielenkiintoa kattaukseen. Jos olet tulossa Farmariin, tulehan vilkaisemaan tätä kaunista kattausta livenä.Kiitos vielä näille mahtaville bloggareille, joiden kanssa visioimme tätä:
Villa Bohemian
Meidän Koti
Kotini on helmeni
Rajalan tupa
Kipot pinossa
Tuulialla
Keltainen keinutuoli

8 kommenttia

 1. Kauniit kattaukset. Ihan noin suuria kukka-asetelmia ei juhannuksen pöytään mahdu, mutta kukkia muuten kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omakin juhannuskukkakimppu taitaa löytyä tuolta luonnonkukkapuolelta, mutta tämä meidän asetelma on kyllä henkeäsalpaavan kaunis. Pohjana on kolmikerroksinen tarjoiluastia.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä tuossa voisi viettää juhannusiltaa! Ja kukat mitä ihanimmat<3

   Poista
 3. Upeita kattauksia ja niin ihana tuo runo keijukaisista, mutta tuo sama runo pätee kaikkiin uskomuksiin. Jotain asiaa ei toisilla ole kun taas toisilla on, ihanaa elämän rikkautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta tuo runo. Oli itselleni ihan uusi juttu, mutta talletin kyllä visusti. Tälle on käyttöä vielä, jos ei muuten niin elämänviisautena :)

   Poista
 4. Samaan asiaan kanssa kiinnitin huomion,tuo runo on ihana.Kattaus on myös kaunis,Arabian astioita bongailin?Osuiko oikeaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arabian ovat nuo kukkalautaset. Ne eivät siis ole omiani vaan Kotini on helmeni -blogin Marikan. Sopivat niin täydellisesti teemaan:) Osuit naulan kantaan siis!

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!