Synttärihulinaa

Viikonloppuna meillä vieteltiin pienimmän 2-vuotisjulia sukulaisten ja ystävien kesken. Instassa onkin jo muutamia kuvia julki tullut. Kun talossa on pieni, niin olikin taas kiva tehdä joku teemakakku. Meillä on kova sana tällä hetkellä Ryhmä-Hau, joten siinä aihe. Googlailin kakkuja netistä ja superkiva malli löytyikin sieltä. Design ei siis ole omasta päästäni, ainoastaan toteutus. Ryhmä-Haun väriteemalla mentiin myös servettien ja ilmapallojen osalta. Siinäpä kaikki oikeastaan, mitä koristelujen osalta tehtiinkin, pienellä vaivalla tuli kiva juhlafiilis. Liina löytyi kaapista ja tulppaanikimppu täydensi pöydän. Heliumilla täytetyt ilmapallot olivat mukava lisä, joista oli koristearvon lisäksi iloa lapsille. Pilailupuodista löytyi täältä meiltä päin palloja, kun tilasi pari päivää ennemmin. Ja täytyi taas todeta, että kyllä se aika vierähtää nopeasti. Omien lasten kasvussa sen huomaa. Sinne se meidän vauva jäi jonnekkin ja tilalle tuli ihan huomaamatta omaa tahtoaan osoittava ja märkiä pusuja auliisti jakeleva taapero.💓

2 kommenttia

  1. Kakku on kyllä hieno 😄

    Pienten lasten synttäreissä on sitä jotain... Meidän nuorimmainen täytti jo 11 ja alkaa olla se aika, kun synttärit on "ihan sama"

    VastaaPoista
  2. Onnea 2-vuotiaalle! kakku on tosi kivan näköinen, saisiko siihen reseptin/linkin? Voisin varastaa idean meidän 8-vuotiaalle, tosin ilman tuota koirulia :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!