Näkymä kodinhoitohuoneeseen: ennen ja jälkeen

Värien tuloa seinille on havaittavisa meillä. Ensin ajatuksissa, sitten vähän varovaisesti paikkaan, joka ei niin hallitse. (Ei sillä, on meillä ollut joskus keittiössä punainenkin seinä.) Kodinhoitohuoneesta on suora näkymä keittiöön ja ovi on suurimman osan ajasta auki, joten on kiva, kun näkymä on suhteellisen siisti. Tumma seinä antaa lisää syvyyttä tilaan. Arvoin harmaan ja vihreän välillä. Päädyin sitten vähän tuollaiseen saven sävyyn vivahtavaan tummaan vihreään. Oikeastaan tuo seinän maalaus lähti eräästä suunnitelmasta, joka näyttää jäävän toteutumatta. Mutta aina pitää olla plan B, ja jos ei ole, niin sitten kehitetään sellainen. Maalasin tuon seinän jo joulun pyhinä, ja nyt sitten löysin tuohon (se plan B) tuon Ebba Masalinin opetustauluaiheisen julisteen. Taulun vieressä seinällä on kaksi pistorasiaa ikävästi keskellä seinää. Niitä olenkin peitellyt menestyksellä milloin milläkin. Tuossa "Ennen"-kuvassa ne peittyvät taulun alle. Nyt ideoin niiden kohtaan naulakon, jossa voi pitää vaikka pyyhettä, tai nyt ripustin siihen Ikealta löytyneen kangaslaukun säilyttimeksi. Ikealta löytyi pieni räsymattokin. Siinä toistuu värit, joita löytyy tuosta taulusta. Seuraava maalausprojekti siintää jo mielessä, sillä luvassa on kahden vanhimman lapsen huoneiden vaihto keskenään. Se vaatii vähän sutimista sekin.


ENNEN

9 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää :) Täälläkin silmä eksyy värikarttoja selaillessa samanoloisiin vihreisiin ja sinisiinkin väreihin... Saas nähdä, mihin päädytään.

  Mistä tuo ihana koppa tiskiharjalle on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeaa se on se värin valinta, kun sävyjä on miljoona ja erot pieniä, tsemppiä oikean sävyn löytymiseen! Koppa löytyi Halpa Hallista.

   Poista
  2. Harmi kun meillä ei oo tuota Halpa Hallia (enää) 😕

   Poista
 2. Onpas kivan näköinen muutos! Täällä myös puuhastellaan pienen kodinhoitohuoneen muutoksen parissa, kiva siis seurata muidenkin projekteja ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuli mukava omaankin silmään. Pikku muutokset piristävät aina:)

   Poista
 3. Niin ihana sävy ja kaunis kodari. Meillä kodarin pitkä seinä on vaalean harmaa ja keittiöön näkyvällä kohdalla on yksi tapettivuota joka on kyllä ollut osuva ratkaisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodarissa voi revitellä vähän hyvällä omallatunnolla, oven kun saa kiinni halutessaan;)

   Poista
 4. Ihanan näköistä ja niin siisti kodari😳. Meidän kodarista ei saa siistiä ei sitten millään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei se nyt niin siisti aina ole meilläkään, mutta kuvissa ei pyykkikasoja viitsi esitellä;)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!