Kananugetteja helposti

Herkulliset kananugetit syntyvät helpolla itsekin tehden. Ja lihapitoisuus on varmasti eri luokkaa, kuin kauppojen einesnugeteissa. Maistuu lapsille ja aikuisille. Lisukkeita vaihtelemalla nämä menevät niin pääruokana kuin sormisyötävänä illanistujaisissakin. Itse tein tällä kertaa kylmän pasta-mozzarellasalaatin lisukkeeksi. Ruuan keksiminen perheelle on joskus työn ja tuskan takana, sitä kun tuntuu pyörittelevänsä aina niitä samoja ruokia. Yksi kun tykkää yhdestä ja toinen ei tykkää tuosta ja tuosta. Suosittelen testaamaan, mikäli et ole jo näitä kokkaillut. Pääpiirteissään ohje on simppeli: Kanafileistä leikataan n. tulitikkuaskin kokoisia paloja, jotka uitetaan turkkilaisessa jogurtissa ja kieritetään sen jälkeen nachomurskassa, johon voi lisätä mausteita. Itse laitoin broilerimaustetta ja vähän suolaa. Nachot ovat itsessään tosi suolaisia, joten suolaa ei välttämättä tarvita. Mausteet kannattaa sekoittaa hyvin nachomurskaan tai vaikka jo jogurttiin. Leivitetyt palat laitetaan uunipellille ja paistetaan 200 asteessa n. 30 minuuttia (käännä paloja paiston puolivälissä). Näin paistettuna palat ovat vielä kostean mehukkaita. Dippi lisukkeeksi ja syömään!
5 kommenttia

 1. Itsekin olen joskus tehnyt nugetteja itse hieman vastaavanlaisella ohjeella. Ei voi verratakaan kauppojen kauhomössöihin.

  VastaaPoista
 2. Täällä myös tehty itse nugetteja, voisikin kokeilla tätä reseptiä, vaihtelua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kokeilin ensimmäistä kertaa ja aion kyllä toist myös kokeilla:)

   Poista
 3. Oj, pitääpä kokeilla!!! Alkaa kaikenmaailman perusruoat kyllästyttämään ja käytännössä mitään kaupan nuggetteja en voi syödä. Laitoitko ne kylmään vai kuumaan uuniin?

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!