Pimpulat ja pampulat paketeissa

Taas on se aika, kun lahjapapereita rapistellaan salaa lasten katseilta. Tänä vuonna laitan omiin paketteihini nyt niin muodikkaita puuhelmiä. Niitä voi pujottaa muutaman kulkemaan naruun johonkin mukavaan kohtaan. Pienellä jutulla simppeli paketti saa vähän ekstraa. Ruskeasävyiset lahjapaperit löysin Clas Ohlssonilta. Omista varastoistani löytyi vihreitä helmiä, joten niillä mennään ja sopiihan väri omaan tämänvuotiseen vihreään jouluun hyvin. Puhumattakaan punaisesta lahjanauhasta, jolle se on juuri oiva väripari. Paketit ovat kivoja koriste-elementtejäkin ja voisivat olla hyvin esillä aattoon asti, jollei ihan pieniä lapsia talossa olisi, joita paperit ja tietysti lahjojen sisältö kiinnostavat. Joko olette paketteja ennättänyt kääriä vai jääkö se homma aattoa edeltävään iltaan, kuten itselle on monesti käynyt?
3 kommenttia

 1. Hei! Ihan offtopicina silmäni osui takannurkkaanne. Onko tuollainen laatoila päällystetty takka helppo pitää pölystä ja mahdollisesta noesta puhtaana? Vai jääkö laattojen väliin helposti likaa? Ollaan ostamassa takkaa täs jossain vaiheessa ja ei kummallakaan ole pahemmalti kokemusta muista kuin sellasista isoista paikallamuuratuista (lue: rumista tilanviejistä). Etenkin pinnan puhtaanapito kiinnostaa. Ja teetkö ikänä ruokaa siinä? Sori, tällänen offtopic-kommentti....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta mielestäni on helppo puhdistaa, varsinkin sileät laattapinnat. Kyllähän nuo saumat jonkin verran saattavat tummua, mutta meidän takka on kymmenen vuotta vanha ja ei mitenkään erikoisen tummuneet saumat kuitenkaan ole. Ruokaa en ole tehnyt, mutta talon edellinen omistaja muistaakseni kertoi tehneensä jälkilämmössä karjalanpaistia yön yli hauduttaen. Pitäisikin itsekin tuota koittaa! Mukavaa joulua ja toivottavasti vastauksesta oli jotain apua:)

   Poista
 2. Kiitos vastauksesta:). Eipä sitten ainakaan tarvi pelätä tuollaista laattaa sitten. Kiitos. Hyvää joulunodotusta! Mukava blogi.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!