Juhlavampi kattausidea

Valmisverhoista saa ihan superhelposti pöytäliinan. Tässä yksi syy, miksi mukaan Jyskistä tarttui myös (ks.edellinen postaus) tämä kuvien verho. Olen myös haaveillut olohuoneeseen verhottomuuden jälkeen verhosta (toinen tarina ja siitä lisää myöhemmin). Kaksi käyttömahdollisuutta, ei voi siis mennä ostos pieleen. Hintaakin tällä oli vaan 11 euroa. Juhlakattauksissa liina on kiva, muuten meillä ei liinaa tule käytettyä arkena, sillä lapsiperhearjen vauhdissa se on niin hankalaa. Tällä vähän pellavamaisella ja sopivan ryppyisellä ilmeellä tulee juuri mukava ilme joulu- tai vaikka pyhäinpäiväpöytään eikä tämä vaadi isoja satsauksia rahallisesti vähäisen käytön takia. Tein kattauksen nyt vihreillä lisukkeilla ja tähän lisäämällä punaista saa jouluisemman ilmeen. Havujen keskelle voisi lisätä vaikkapa punaisia huopapalloja sinne tänne. Kattausten tekeminen on ihanaa ja se saa ruuan maistumaan himpun verran paremmalta. Lapset myös rakastavat juoda jalallisista laseista juomansa.6 kommenttia

 1. Kaunis kattaus! Ihana tuo musta-valkoinen kulho, mistä olet hankkinut? Haluaisin muutaman musta-valkoisen astian valkoisten astioiden joukkoon, tuo sopisi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itseasiassaa tuo kulho on myöskin samaiselta Jyskin reissulta (Eikä ole kyllä maksettu mainos:)!!). Olin jo kassalla maksamassa, kun nappasin tämän mukaani. On ihana ja näitä taisi olla joku muukin kuosi.

   Poista
 2. Verhoja käytän usein itsekkin pöytäliinana...:) Kaunis kattaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut vissiin vääränlaisia verhoja ennen. Tämä kyllä kelpaa itselle tähän käyttöön nyt hyvin:)

   Poista
 3. Kaunis ja rennon tyylikäs kattaus. Itsellä on pellavaliinaa tullut käytettynä verhona ja torkkupeittona, eli käy myös toisinpäin. Vihreän havun ja harmaan liinan yhdistelmä on kyllä tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kukas sen sanoo missä niitä voi käyttää. Kangastahan ne on kaikki, roikkui ne ikkunalla tai makasi pöydällä. Mukavaa loppuviikkoa<3


   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!