Ulkokuvausta

Jotkut oman paikkakunnan maamerkit ovat aina olleet ja niistä tulee melkein huomaamattomia, kun niihin tottuu ja niiden ohi menee vuodesta toiseen. Eilinen superihana syyspäivä sai meidät lähtemään pyöräilemään ja päätin ottaa kameran mukaan. Omaan lapsuuteeni kuului ensimmäisessä kuvassa näkyvä vanha vesitorni. Isovanhempani asuivat vesitornin läheisyydessä olevassa kerrostalossa ja kesäisin aurinko porotti kuumalle parvekkeelle, josta oli suora näköyhteys tähän torniin. Muistan vieläkin pääskysten sirityksen niiden syöksyessä neljännen kerroksen kattopeltien alla olevista pesistään hyönteisten perään. Vesitornin takana olevassa puistossa seikkailtiin paapan kanssa kesällä ja talvella. Paikka on vieläkin yksi kotikaupunkini kauneimmista paikoista. Tämän tornin juurella sijaitsee  myös Mallaskosken panimo. 
6 kommenttia

 1. Kauniita, aurinkoisia kuvia. Hyvä että välillä omaa kotiseutuaankin "mainostaa".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eilen oli kyllä niin mukavan aurinkoinen ilma, että pakosta kuviinkin tuli mukava fiilis. Oma kotikaupunki on rakas, vaikka ei välttämättä suuremmilta osin niin kaunis olekaan. Mutta onneksi löytyy muutama "helmi" täältäkin :)

   Poista
 2. Ihania kuvia. Kyllä sitä kameraa kannattaisi kanniskella mukanaan, liian harvoin tulee tehtyä niin. Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bongasin samalla reissulla kaksi muutakin kameran kantajaa, oli vissiin aurinkoinen ilma saanut muutkin innostumaan:)

   Poista
 3. Ihania tuttuja maisemia kotiseuduilta :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!