Omaan hetkeen

Sain tutustuttavakseni Helsinkiläisen Goodion raakasuklaita muutamaa eri makua. Yhteistyössä Kyrö Distilleryn kanssa toteutettu Cranmary-suklaa sisältää rosmariiniä, karpaloita ja giniä sekä luomukahvia ja jauhettua cashewpähkinää sisältävä Coffee-suklaa vievät kielen mennessään. Näitä käsintehtyjä herkkuja voi maistella hyvällä omallatunnolla; ne sisältävät matalan glykeemisen indeksin sisältävää palmusokeria. Kaakaopavut jauhetaan kivimyllyssä hienoksi, mikä takaa samettisen lopputuloksen. Täytyy tunnustaa, että raakasuklaa oli itselleni ihan uusi tuttavuus, enkä pettynyt. Olin kuvitellut sen olevan jotenkin kitkerää, mutta sitä se ei ollut. Jo paketti on niin kaunis, että näitä voi kyllä kutsua ihan design-suklaiksi. Tämän voi sujauttaa vaikkapa ystävälle lahjaksi joulun aikaan. Jälleenmyyjiä löytyy täältä.

Mikä sen parempaa kiireisen elämän keskellä onkaan, kun sopivan hetken tullen saa hyvän kirjan käteensä, kupin kahvia ja muutaman palan suklaata. Ne ovat niitä arjen pikkuisia energiankeräyshetkiä, joiden turvin taas jaksaa hektistä ruuhkavuosielämää. 

There is nothing better in the middle of  a hectic life as a good book, a cup of coffee and a few pieces of  a good chocolate. After these empowering moments you can keep going on again. I found these Goodio`s chocolates perfect for these moments.  


4 kommenttia

 1. Tuo Granmary kyllä houkuttelisi maistamaan. Todella kauniita kuvia jälleen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina<3<3<3
   Tosi kauniin näköinen tosiaan tuo Cranmary noiden punaisten karpalohippujen kanssa katsellakin, makukin miellytti. Tosin itse tykästyin myös tuon kahvisuklaan pehmeään makuun :)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!