Helppo iltapala kädenkäänteessä

Joskus iskee innostus tehdä jotain pikaista lämpimäistä. En jaksanut sämpylöitä kuitenkaan ruveta vaivaamaan. Muistin kotitaloustuntien klassikon, teeleivän. Aineet vaan sekoitetaan yhteen, ja leivät uuniin. Lisäsin vielä juustoraastetta leipien päälle. Vaikka tuore leipä onkin aina hyvää jo pelkän voinkin kanssa, tein näistä leivistä oikein tuhdit eväsleivät herkkumajoneeseineen kaikkineen. Tuli syötyä. Tämä leipä on kuitenkin parhaimmillaan juuri leivottuna, joten mitään isoja määriä ei kerralla kannata ruveta tekemään.

Täällä meinaa flunssatkin iskeä päälle.  Lapsilla nokat vuotaa ja itselläkin pää tuntuu raskaalta ja nenä tukkoiselta. Taitaa imuroinnit jäädä tältä päivältä, nyt annan itselleni luvan olla tänään vähän rennommin. Illaksi mennään Sami Hedbergiä katsomaan ja sieltähän ei voi olla pois, sen verran kauan tätä on odotettu. Hyvää viikonloppua teillekkin ja pysykää terveinä!4 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä, pikku-ukolle on tulossa tänään yövieraita ja juuri mietin, että mitähän niille nassikoille keksisi jotain helppoa (mutta hyvää) iltapalaksi! Meillä isäntä sairastaa kotona ihan hirvittävää flunssaa ja itselläkin on vähän sellainen tullako-vaiko-eikö-tulla fiilis, joten viikonloppu taitaa mennä ottaessa rauhallisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama meno täällä noiden flunssatuntemusten kanssa. Toivotaan, että säästytään isommalta taudilta:) Mukavaa viikonloppua Anu:)

   Poista
 2. Oi mitä herkkua. Sopii nykyiseen hyvin kiireiseen elämäntilanteeseen, täytyykin testata. Mukavaa iltaa ja viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!