On taas aika

Voi miten ihana onkaan taas polttaa kynttilöitä pitkästä aikaa. Muuten pitkän pimeän kauden tulo ei innosta kyllä ollenkaan. Nykyiset talvet kun tuppaavat olemaan vähälumisia, niin tuntuu, että pimeää on aamusta iltaan.  Aina se tuntuu jotenkin niin lohduttomalta ajatukselta, että seuraavaan kesään on aikaa taas loputtomasti. Silti olen jouluihminen henkeen ja vereen, joten kyllähän tässä taas on sen puolesta jotakin odotettavaakin. Eipä kuitenkaan vaivuta lohduttomuuteen. Ainahan se on uusi kesäkin sieltä tullut ja luvassa on vielä kauniita kuulaita syyspäiviä vaikka kuinka. Ja onhan se ihanaa sytytellä uloskin lyhtyjä maisemaa kaunistamaan. Ehkä se valo paistaa tunnelin päässä, jos sen vaan haluaa nähdä..

10 kommenttia

 1. Nautitaan vielä kun voidaan näistä kauniista ja aurinkoisista syyspäivistä. Väistämättä nuo pimeät päivät sieltä tulevat. Onneksi voidaan nauttia kynttilöistä ja takkatulesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne tuo niin ihanaa tunnelmaa, eikä sovi unohtaa villasukkia:)

   Poista
 2. Kynttilät ja takkatuli on kyllä ihania, mutta ihan vielä en ole antanut juurikaan niille periksi :) Mutta viikonloppuna mökillä molemmat ihanuudet on pakko ottaa käyttöön: mökillä on paljon viileämpää ja pimeämpää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökillä on ihana polttaa kesälläkin kynttilöitä, syksystä puhumattakaan:)

   Poista
 3. Syksyssä on juuri ihanaa kynttilät ja takkatuli. Vielä en ole ehtinyt polttaa kynttilöitä kuin kerran, mutta kohta koittaa sekin aika. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilän poltto on aloitettu, mutta takkaa ei vielä ole pouhuutettu meilläkään:)

   Poista
 4. Kynttilät ja pimeät illat ovat parasta syksyssä <3

  VastaaPoista
 5. Syksy ei juuri muuten innosta, mutta tuo kynttilän valo ja sohvannurkka kyllä houkuttaa :)
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, lempipaikka löytyy tuolta sovannurkasta. Mukavaa syksyä:)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!