Menovinkki viikonlopulle ja arvonnan voittaja

Mietin tässä aihetta postaukselle ja mieleen tuli ensin vaan, miten en ole ehtinyt sisustella ja kuinka kiirettä on pitänyt. Mutta mitäpä näistä nyt sitten kirjoittelemaan sen kummemmin. Sen sijaan voisin kyllä vinkata tulevana viikonloppuna Seinäjoella järjestettävistä Käsityömessuista. Itselle aina ihan must-tapahtuma. Kannattaa lähteä kauempaakin, sillä täältä löytyy aina jotain innostavaa. Viime vuonna taisin kantaa kotiin pillihimmelikranssin tarvikkeet muunmuassa. Koin myös hämmentävän tilanteen, kun Janne Kataja käveli käytävällä vastaan ja tietysti oli pakko tuijottaa ja aivot kun tunnistivat tutun ihmisen moikkasin kuin vanhaa tuttua kohdatessamme. Jannen moi oli vähän varovaisempi :D Tästä seurasi pieni nolostuminen, mutta Janne lienee tottunut ihmisten moikkauksiin. Mutta hei, tänä vuonna me voidaan moikata kuin vanhat tutut jo sitten, eikös niin Janne?! 

Ja pakkohan se on mainostaa meidän hienossa teatterissa pyörivää Lainahöyhenissä -musikaalia, jos suunnittelette kaiken kattavaa pakettia Seinäjoelle messujen lisäksi. Puvustus on Jarkko Valteen suunnitelema ja koreografiasta vastaa Osku Heiskanen.

Ja lopuksi: Design Eeva Välikangas -tuotepaketin blogin arvonnassa voitti Anonyymi osallistuja, johon olen sähköpostilla yhteydessä ollut. Onnea hänelle. Onnettarena toimi tyttäreni, joka onki lappusen korista.
6 kommenttia

  1. Onnea! Pitää nyt itse mennä verkkokauppaostoksille.

    VastaaPoista
  2. Onnea voittajalle. Olen tämän arvonnan missannut kokonaan. Voi harmi. Mutta käsityömessuille olis kyllä ihana päästä. Olen joskus käynyt ja siel on kyllä niin kivaa :)

    VastaaPoista
  3. Onnea voittajalle. Olen tämän arvonnan missannut kokonaan. Voi harmi. Mutta käsityömessuille olis kyllä ihana päästä. Olen joskus käynyt ja siel on kyllä niin kivaa :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!