Marimekon lompakko

Monet arkiset ja jokapäiväiset tavarat jäävät monasti vähälle huomiolle ja jopa retuperälle. Itsellä tällainen tavara oli pitkään kukkaro. Monet vuodet rahat ja kortit kulkivat milloin missäkin lompsassa, jonka halvalla sai ja joka vähän miellytti silmää. En ole oikein ikinä ollut mikään hirveä laukkuaddiktikaan, joten ehkä tämä huonon kukkaron syndrooma on samaa sukua. Tosin Marimekon laukkua olen uskollisesti kantanut vuodesta toiseen, markiisikankaisena ja nahkaisena, ne kun vaan ovat niin käytännöllisiä ja miellyttävät omaa silmää. Parisen vuotta sitten satsasin Marimekon nahkaiseen Hertta-lompakkoon, eikä ole tarvinnut pettyä tähänkään. Se vaan paranee käytössä, niinkuin nahkalla on tapana ja tuntuu mukavalta käteen. Niinhän se on, että kun kerralla ostaa kunnollista, säästyy monilta harhaostoksilta siinä välissä. Tämä nimittäin kulkee matkassa vastakin.6 kommenttia

 1. Miksen ole tuollaista huomannut koskaan?? Mulla oli joskus hyvin samantapainen, mutta se jotenkin se meni niin surkean näköiseksi ja jäi tarpeettomaksi. Nykyinen Massimo Duttin lompakko on kyllä todella mieleinen, mutta vaihtelu virkistäisi ja mustalle olisi tilausta.

  Aurinkoista torstaita 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua! Marimekon tämäntyyppiset tuotteet jää itseltäkin yleensä huomaamatta, sitä kun kiinnittää aina huomion niihin ihaniin kuoseihin, eli lähinnä kankaisiin ja astioihin:)

   Poista
 2. Onpas kivan oloinen, täyykin käydä tätä vilkaisemassa😊

  VastaaPoista
 3. Täällä kans Marimekko yksi suosikki laukuissa. Mutta tuollaista lompakkoa en ole huomannut, täytyykin käydä katsomassa. Juurikin noin kun kirjoitit, jokapäiväiset tavarat jää päivittämättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marimekon laukut on parhaita, tosin kesän pidin Ratian veskaa, mutta eikö se ole vähän sama asia?!

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!