Kulkurin Kartano - tutustumisen arvoisia tuotteita


Voiko iho tuntua pehmeältä palasaippualla pesun jälkeen? No todellakin! Testailin Kulkurin Kartanon ihania, melkein syötävän ihania, saippuoita ja sain tämän huomata. Sokerikuorinta nousi suosikikseni. Iholle jäi sokerikuorinnan jälkeen todella pehmeä tuntu, sillä tuote sisältää kaakaovoita, joka jää ihon pintaan. Sain valita viisi tuotetta ja vasta kotona huomasin valinneeni kaikki sitrustuoksuiset ja väriltään keltaiset tuotteet. Sitruksen tuoksu on vaan niin vastustamattoman raikas. Myös hohkakivisaippua vaikuttaa kivalta, sillä toinen puoli on appelsiinin eteerisellä öljyllä varustettu saippua ja toisella puolella olevalla hohkakivellä rapsutellaan kantapät suloisen pehmeiksi.

Sitrus-keittiösaippua on tehokas apu niin uunin- kuin tahrojen puhdistukseen sitrusöljyjensä ansiosta. Pieni pyyhkäisy saippuaa rättiin ja paikallinen pyyhkäisy vaatteessa olevaan tahraan ennen pyykkikoneeseen laittoa poistaa lian paremmin. Kätevä, kaunis ja vielä toimii!

Kasviöljypohjainen palasaippua kasvoille ja vartalolle on sekin kuin karkki konsanaan. Aivan ihania luonnonöljyjä sisältävät saippuat eivät tosiaan jätä ihoa korpuksi.

Uusi tuote itselleni on pyykkietikka, joka korvaa huuhteluaineen luonnonmukaisesti. Muutama ruokalusikallinen etikkaa huuhteluainelokeroon ja pyykistä tulee ihanan pehmeää ja raikasta. Se myös poistaa esimerkiksi urheiluvaatteista tuoksut tehokkaasti. Etikkaa voi laimennettuna käyttää myös puhdistussuihkeena. Valitsin itselleni meripihkan tuoksuisen etikan. Ja niin, onhan tuo pullokin nyt niin kaunis, että ei haittaa vaikka pullo on aina esillä. Kiva tuliainen ja lahja mukavan ulkonäkönsä ansiosta!

Tuotteet valmistetaan Luvialla ja ne ovat siis kotimaisia ja ekologisia. Tuoksuja löytyy joka makuun ja voin sanoa, että sanonta "pestä suu saippualla" alkaa tuntua jopa houkuttelevalta ;) Jälleenmyyjät löytyvät täältä.












6 kommenttia

  1. Oi miten ihanilta näyttävät ja tuoksun voin vain kuvitella, sitrus on ihana tuksu. Tuo sokerikuorinta kuullostaa mielenkiintoiselta ja pyykkietikkaa yritin jossain vaiheessa täältä metsästää, mutten onnistunut...

    VastaaPoista
  2. kauniita <3 raaskiiko käyttää kun on niin nättejä :) Tuoksu on varmaan huumaava :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kivoja tuotteita. Juu, etikkaa voi käyttää pyykinpesussa...vaan eipä ole tullut kyllä kokeiltua.

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa ja näyttää ihanilta! Sokerikuorinnan olen hyväksi haivainnut vaan pyykkkietikka on uutta ja houkuttaisi kokeilla.

    VastaaPoista
  5. Kivan näköisiä pakkauksiakin. Tulee pidettyä esillä.

    VastaaPoista
  6. Oi, miten kauniita saippuoita!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!