Kirkkautta kasvoille

Hyppään poikkeuksellisesti kauneudenhoidolliseen postaukseen täällä blogissa, kutsutaan tätä vaikka syyssiivoksi! Sain testattavaksi yhteistyönä MayBautyn kanssa heidän The Incredible Face Mask -kasvonaamioita. Tuote lupaa poistaa mustapäät, rasvan, kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet kasvoilta. Tuotetta ei ole testattu eläimillä. Päätimme tyttäreni kanssa tehdä naamiot yhdessä, vähän tällainen äiti-tytär -juttu. Olen itse äärettömän laiska ihonhoitaja -tunnustan. Joten mikä sen mahtavampi tilaisuus puhdistaa kasvot tämän avulla?!  T-alueella on suurentuneita, talin täyttämiä huokosia paikoitellen. Iho on varsinkin talvisin pintakuiva. Tyttärellä, joka parin viikon päästä täyttää kymmenen, löytyy otsalta lähinnä ikään kuuluvaa hormoninäppyä. Innokkaina ryhdyimme testailuun.
1. Naamiot on pakattu käteviin kertakäyttöpakkauksiin ja mukana tulevan siveltimen avulla levitys on helppoa.2.Maskin koostumus on aavistuksen siirappimainen ja tuoksu on mieto ja raikas.

3. Tuote oli helppo levittää kasvoille. Ihan tasaista kerrosta en saanut, vaan iho paistoi jostain kohti läpi. Se ei kuitenkaan vaikuttanut naamion käyttöön, vaan se toimi ohuemmissakin kohdissa. Naamio tuntui vähän kiristävältä kuivuessaan, muttei pahalta ollenkaan. Naamion annetaan vaikuttaa 30-45 minuuttia. Sen aikaa voikin vaikka ottaa vähän rennommin.


4. Naamion poistaminen oli jopa hauskaa, sillä se lähti yhtenä kappaleena lähes irti. Aremmilla alueilla tuntui, kuin laastaria olisi poistanut ihosta, mutta muuten tunne ei ollut paha. Naamioon jäi kiinni huokosista irronnutta talia, sekä ihokarvoja jonkun verran. Kasvojen reuna-alueita kannattaa siis välttää, siellä kun alkaa jo hiuksia tulla vastaan. Iho tuntui parin tunnin päästä mukavan keveältä ja huokoset puhtaammilta ja pienemmiltä lähitarkastelussa. Plussana se, ettei ihoa kiristänyt eikä kuivaa tunnetta naamion poiston jälkeen tullut. Tyttären nuoressa ihossa en muutosta huomannut niin paljon kuin omassani silmämääräisesti, sillä isoja huokosia ei ole. Kuollutta ihosolukkoa toki irtoaa niin nuorilta kuin vanhemmiltakin.  Aion ehdottomasti uusia naamion muutamien päivien päästä. Suositus on 1-2 kertaa viikossa, jolloin säännöllinen käyttö auttaa pienentämään huokosia.


Nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus testata tätä tuotetta 30% alennuksella, jonka saa koodilla
puolimask  

Helpoiten saat alennuksen klikkaamalla tätä linkkiä, jossa alennus aktivoituu automaattisesti.Ei kommentteja

Kiva kun kävit, jätä kommentti!