Kakun kruunu

Alkukesästä kerroinkin, että ostin tuonne ulos intianminttua koristekasviksi. Hyvin ovat viihtyneet ja ihanaa mintuntuoksua saakin mennen tullen nuuhkia. Ja kuinka ihanat koristeet muutamasta oksasta saikaan koristamaan mansikkakakkua! Syötäväksi kelpaavat kasvit ovat mainioita koristeita erilaisiin kakkuihin, harvemmin vaan tulee niitä käytettyä, täytyy tunnustaa. Pari mansikkakakkua on tullut tälle kesää jo tehtyä. Kohtahan ne hinnat alkavat olla jo sitä luokkaa, että kannattaa ostaa isompikin satsi pakkaseen. Ja voiko olla, että mustikatkin on jo lähes kypsiä?! Ainakin tuossa lähimetsän maastossa kun lenkkeilin, olin katsovinani, että sinistä siellä pilkotti.  Ja hei, kaikille kaimoille isot nimipäiväonnittelut, se vois olla vaikkapa mansikkakakun paikka:)
3 kommenttia

 1. Onpas herkullisen näköinen kakku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, täytyy tunnustaa, että kaupan torttupohjaan tein, mutta mansikoilla ja kermalla mikään ei voi olla pahaa;)

   Poista
  2. Kiitos Satu, täytyy tunnustaa, että kaupan torttupohjaan tein, mutta mansikoilla ja kermalla mikään ei voi olla pahaa;)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!