Vinkki, ilmoitus ja muistutus

Sainpas aikaan oiken superinformatiivisen postauksen tähän kesäkuun ensimmäiselle päivälle. Kolme kärpästä yhdellä iskulla:)

VINKKI

Ajattelin jakaa teillekin yhden ohjelmavinkin, johon itse koukutuin jo viime kesänä, ja näyttää tämäkin kesä menevän samaa ohjelmaa seuratessa. AVAlta tulee ma-pe klo 19.00 Remontilla Rahoiksi (The Block). Luvassa 67 jaksoa, joista kaksi on jo tullut, mutta kisa ei varsinaisesti ole vielä kunnolla alkanut. Tämä on Autralialainen sarja, jota on tehty jo useampi tuotantokausi. Viisi paria remontoi vanhasta rähjäisetä hotellista kukin oman kerroksensa luksusasunnoiksi. Tiukkaa kisaa, draamaa, aikatauluongelmia, itkua ja naurua. Huikeita onnistumisia ja ei niin putkeen menneitä suorituksia. Lopuksi asunnot huutokaupataan.Tähän jää koukkuun ja mikäpä sen mukavampaa, kuin kepeä viihde iltasella sohvalla pötkötellen mukavien kesäpäivien päätteeksi. Kuuluu mun kesään ehdottomasti!ILMOITUS

Blogini on mukana 1.6. lähtien SOblogeissa, joka on joukko etelä-pohjalaisia lifestyle- ja vapaa-ajanblogeja, jotka julkaisevat blogipostauksia SOblogit-nimen alla. Nimi tulee sanoista South Ostrobothnia eli Etelä-Pohjanmaa. Kaikkien SOblogien postauksia pääsee helpoiten lukemaan Facebookin kautta tykkäämällä SOblogeista täällä. Mukava lisä tähän blogiharrastukseen. Luvassa itselle ehkä uusia samanhenkisiä ystäviä ja vertaistukea ja blogin puolelle ainakin uusia postausideoita, sillä joukko tuntuu olevan superaktiivinen erilaisten vierailujen muodossa:)
Blogiini ilmestyy myös SOblogien logo asiasta kertomaan.


MUISTUTUS

Vielä ehdit osallistua huippumahtavaan Sisustaulkona.fi -verkkokaupan kanssa yhteistyönä toteutettuun 100€:n lahjakortin arvontaan täällä.


Eipä tässä sitten muuta tänään, aurinkoista kesäkuun alkua!
2 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä! Oon kattellut ohjelmasta mainoksia, pitääpä yrittää muistaa seitsemältä jumitua ruudun ääreen :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen. Mä aina tallennan, niin saa sitten lasten mentyä nukkumaan rauhassa katsoa:)

      Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!