Tyylikäs pyyhekuivain Purmolta

Minne laitatte pyyhkeet kuivumaan suihkun jälkeen? Meillä ne olivat ennen saunan lauteilla tai kodinhoitohuoneen puolella. Joku aika takaperin sain yhteistyöehdotuksen Purmon (joka on muuten maailma suurin lämmityslaitteiden valmistaja) laadukkaita lämmitysjärjestelmiä myyvältä Cleverheating.fi -yritykseltä. Innostuin asiasta, koska kylppärin puolella oli selvä tarve lämpiävälle pyyhekuivaimelle. Päädyimme sähköllä lämpiävään Athena S -malliin, joka on kokonsa puolesta juuri oikea. Myös vesikiertoisia malleja löytyy ja niistä onkin useampia malleja tarjolla. Tähän saa näppärästi myös uimapuvut ja erityisesti talvisaikaan vaikkapa lasten kintaat kuivuvat nopeasti kuiviksi. Lapset käyttävät meillä paljon nahkaisia kintaita talvella ja valkoisille lämpöpattereille on niitä joskus tullut laitettua kuivumaan, mikä onkin jättänyt värijäljet patterin pintaan ikävästi. Tämä kuivain onneksi auttaa tähänkin ongelmaan, mahtavaa! Ja onhan tämä yksi lisälämmöntuoja tarvittaessa kylppärin puolelle. Perinteisestihän nämä hankinnat mielletään vähän enemmän miesten jutuiksi, mutta kyllä näissä on paljon valinnanvaraa ulkonäöllisestikin, joten naiset hoi, kannattaa käydä kurkkaamassa valikoimat, saatatte yllättyä.
 Yhteistyössä: Cleverheating.fi

4 kommenttia

 1. Kiitos vinkkauksesta, täytyykin käydä katsomassa valikoima. Meiltä puuttuu tuollainen, en ole mitään kelpuuttanut meille. Toivottavasti nyt löytyy! :)
  Kivat nuo tikkaat teidän kylppärissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosi kätevä kyllä:) Tikkaat on hauskat ja shampoot pysyy järjestyksessä!

   Poista
 2. Pyyhekuivain on kyllä ihan ehdoton kylppärissä - kätevä, ja lisäksi parantaa sisustusta siinäkin mielessä, ettei pyyhkeet loju epämääräisinä kasoina ympäriinsä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ennen tuli aina laitettua jonkun reunan päälle kuivumaan tai sinne saunanlauteille.

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!