Keittiön uusi hylly

Mun Pomona- ja Tuttifrutti -purnukat ovat olleet raukat ihan tuuliajolla tässä kodissa. Niilla ei ole ollut oikeen mitään järkevää paikkaa, vaan ovat olleet mikron päällä paremman puutteessa. Yksi kauneimmista itse asiassa hajosikin, kun mikro päällä ollessaan tärisee tietysti hiukan ja pikkuhiljaa oli purkki siirtynyt, kunnes tipahti ja hajosi tuusan nuuskaksi. Harmitti vähäsen... Hobby Hallista tilasin niiden parin maton lisäksi keittiöön kivan hyllyn, joka on ihan kuin tehty näille mun retroaarteille. Hyllystä on yhden hyllynkin versio, jonka tilasin myös, mutta se ei ole vielä paikkaa löytänyt. Tai sanotaan, että paikkoja on löytynyt liikaa, enkä ole osannut päättää mihin sen iskisi. Uskalias rouva laittoi nyt sitten keittiöön valkoisen maton. Pyyhkiminen kostealla kuulemma riittää, sanoi tuotetieto maton ohessa, ja siihen uskotaan ainakin siihen asti, kun jotain tomaattikastiketta siihen kaatuu (ja siinä ei kuulkaa mene kauaa kun niin käy;). Kivalta näyttää kuitenkin ainakin vielä. Viikonloppu tulossa, kivaa. Maanantaina olisikin lähtö Tallinnaan kolmeksi päiväksi. 


11 kommenttia

 1. Nopeesti katoin facen pikkukuvasta että oot hankkinut uuden stringin :)
  mut sama hylly mulla. Näköjään hobby hallissa myydään samoja juttuja ku Oululaisella Kärkkäisellä. Sopii teille kuin nakutettu! Onko tuo matto siis muovinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sulla oli sama hylly:) Ihan kelpo hinta/laatusuhde tässä. Ei ole muovia, vaan sellanen polyeteeni, vai mitähän ne nyt on...

   Poista
 2. Kauniilta näyttää teillä. Katsoin myös ensin että String - sama muotokieli :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää teillä. Katsoin myös ensin että String - sama muotokieli :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti String vähän antanut vaikutetta suunnitteluun, on niin saman tyylinen:) Kiitos samoin, mukavaa viikonloppua:)

   Poista
 4. Kiva hylly + koristeet siinä.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 5. Oon jo jonkun aikaa miettiny mitä laittaisin meidän keittiön seinille, kun jotenki keittiö kaipaa sellaista "hässäkkää". Tänään ehkä keksinkin, toteutusaikaakin kun vielä saisi...
  Kattelin Hobbarin kuvastosta kans noita hyllyjä, näyttävät tosi kivoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan käyvät hyllyt. Jotenkin noita hyllyjä ja koreja tuppaa kertymään:)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!