Helteisiin hedelmiä

Mahtavat helteet hellivät muutaman päivän männä viikolla. Raikkaat hedelmät maistuvat lämpimillä ilmoilla. Pieni, siemenetön vesimeloni on tietysti jalostuksen tuotetta, mutta niin vakkarihedelmä lämpimillä. Valmiit siivut maistuvat lapsillekkin. Kuka muistaa lapsuudesta, tai ei kai siitä nyt niin montaakaan vuotta ole, ne sadat siemenet, joita piti sylkeä suustaan kun vesimelonia haukkaili muutaman kerran? Instagramin puolella seurailevat ovatkin nämä kuvat jo bonganneet. Tässä blogin puolella Instagram ei ole päivittynyt normaalisti ja pitäisikin se poistaa ja asentaa uudelleen, kun vaan saisi aikaiseksi. Meni muuten kuvissa olevat hedelmät parempiin suihin aika nopeasti kuvien oton jälkeen. Eli kyllä se kaunis asettelu on houkuttelevampi:)
4 kommenttia

 1. Oi miten herkullinen asetelma. Varmasti tehnyt kauppansa.
  Meillä syödään kanssa aika paljon hedelmiä ja varsinkin näin lämpimällä tekee hyvin kauppansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset saavat nestettäkin vähän kuin vahingossa, kun ovat niin huonoja juomaan vettä välillä;)

   Poista
 2. Vesimeloni on meidänkin helleherkkua. Enpä ole muuten aiemmin ajatellut, että niitä siemeniä ei tosiaan nykyään ole kuin murto-osa lapsuuden meloneihin verrattuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin ärsyttäviä ne siemenet on. Sama kun jossain appelsiinissa sattuu joskus olemaan melkein kymmenen yhddessä palassa..

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!