Valoisaa ja vaaleaa asuntomessuilla, kolme kohdetta


Bloggaripäivän asuntomessukohteiden kahlaus jatkuu. Monissa kohteissa oli sellaisia elementtejä, joista pidin aivan erityisen paljon. Näistä kokoamalla saisi unelmien talon tai sillisalaatin kenties. Yleisesti ottaen omia havaintoja valloillaan olevista trendeistä tällä hetkellä: saunoja oli yllättävän paljon valkoisin lautein ja seinät ja/tai katto tummia, muotolauteet on niin last season: mitä suoremmat ja kantikkaammat lauteet sen paree! Betoni on pop, aitona tai kopiona. Yhdet lempparit olivat esimerkiksi betonin näköisestä laminaatista tehdyt keittiön kaapistot. Bling-blingiä on tosi vähän, ihan parissa talossa näkyi, mutta muuten skandinaavisen selkeä on se juttu. Mustat talot on tulossa, ihan erityinen ihastuksen kohde itselle. Mutta, mutta, tässä muutama vaalea ja avara ihanuus:

PIKKUUSEN PAREE:

Tässä kodissa on tilaa hengittää. Ihania valaisimia käytetty sisustuksessa.

Taulut: Virpi Mäkinen HARTMAN KOTI RUUTU

Sisustussuunnittelu Elina Ristimaa Room2

Ihana avara ja valoa täynnä oleva koti, jossa on helppo elää ja olla. Värien käyttö harmonista.


Sauna yllättää muuten niin vaaleassa kodissa. Ihanat lauteet.TALO NIXI 

Kotoisa ja avara, lämpimät sävyt. Kiva keittiö, jossa erityisesti tiskiallas katosta roikkuvine valaisiminenn oli kaunis kokonaisuus6 kommenttia

 1. Kauniita, vaaleita ja selkeitä koteja, ihania, juuri minun maun mukaisia, voisin muuttaa noista mihin tahansa :D Tuossa ekassa kiinnitin huomiota tuohon sisääntuloon ja siinä oleviin kaappeihin, ihan loistava! Ja tuon viimeisen talon tiskiallas valaisimineen on kieltämättä kaunis!

  VastaaPoista
 2. Noita kaappeja ei ole koskaan liikaa, ihan mahtava ratkaisu. Muistelisin, että olikohan nuo kaapit talon kakkossisäänkäynnin luona..

  VastaaPoista
 3. Kauniita uusia koteja! Tuo Virpi Mäkisen taulu oli ihana yhdessä kuvassa.

  VastaaPoista
 4. Oi että miten kauniita koteja. Tuo korkea makuuhuone oli kyllä mun lemppari näistä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!