Tällaista tänään

Harmaa päivä ulkona, tihkuttaa vettä silloin tällöin eikä auringosta ole tietoakaan. Omakin energia tuntuu tällaisina päivinä olevan nollassa. Ei huvittaisi oikein mikään. Kotonakaan ei ole sisustettu juuri ollenkaan. Ulkona sentään aloittelin eilen terassien hiomista, ne kun pitäisi pintakäsitellä lähiaikoina. Taitaa ulkosisustusta olla tiedossa lähiaikoina vähän enemmänkin, sen verran työläitä projekteja on muutama odottelemassa tuolla pihalla. Muurikivinen istutusallas, lavasohva (joka oli jo viimekesänä projektilistalla!) sekä tuo terassien käsittely. Viimeksimainittu nyt ainakin vie muutaman päivän kun pohjalla oleva lakka pitää hioa öljyn tieltä pois. Ehkä tänään saakin vähän laiskottaa ja kerätä energiaa noihin hommiin.  Riippapihlajaan, joka viimekeväällä istutettiin, näyttäisi jo olevan tulossa lehtiä. Samoin sisällä maljakossa oleviin koristeomenan  oksiin, jotka pelastin jänön syömästä oksasta.
8 kommenttia

 1. Harmaata on täälläkin, eikä pihatyöt innosta juuri nyt yhtään. Mutta nneksi täällä kotona sisälläkin on tekemistä, ei käy aika pitkäksi 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu välillä, ettei sisälläkään innosta silloin, mutta huomenna päivä uus:)

   Poista
 2. harmaa ilma ja fiilis myös oulussa ;) Aurinkoa kyllä tarvittais, se innostaa ihan erilailla!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa tämä kevät, täällä paistaa juuri nyt aurinko, vaikka muuten päivä on ollut harmaa, kiva näin, nyt ehtii vähän auringosta nauttimaan kun lähdemme koirien kanssa kävelylle. Kivaa alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikkoa! Toivottavasti edes teillä jatkuu paiste tällä viikolla. Tänne luvattiin sateita huomiseksikin:(

   Poista
 4. Harmaata tosiaan. Illalla aurinko onneksi muistutti itsestään! Kauniit oksat teillä maljakossa piristämässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei aurinkoa näkynyt koko päivänä ja tämä tiistai näyttää jatkuvan samassa moodissa.

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!