Sitä sun tätä ja vähän keittiötäkin

Voi veljet, miten kiirettä on pitänyt muutamat viime päivät! Piha on kuin pommin jäljiltä, jossa mulla on aikalailla neljä projektia kesken. Terasseja pitäisi ruveta öljyämään ja sekös on aiheuttanut isoimman homman niiden aiemman käsittelyn takia (tästä on tulossa ihan oma postaus jahka homma valmistuu), ne on nyt pesty ja hionta on vielä kesken. Sisällä oli myös sama fiilis eilen, kun aurinko pitkästä aikaa näyttäytyi paljastaen kaikki sotkut, jotka sateiset päivät peittää sujuvasti. Aamupäivä menikin "raivosiivotessa". Se on hyvin tuottoisa tila, jossa pienessä ajassa saa tehokkaasti puhdasta aikaiseksi. Toimii myös muissakin jutuissa, pitää vaan saada itsensä sellaiseen "nyt prkl tehdään"-moodiin. Tiedätte varmaan? Samaan syssyyn keittiö päivittyi ihan vahingossa. Kodarissa majaillut kori päätyi keittiön tasolle antamaan himpun verran rustiikkista ilmettä.  Lehtikuusen oksista tuli veteen päästyään ulos muutamassa päivässä hauskat tupsut. Ihan mahtavia ja raikkaan värisiä! Nyt pitäisi ruveta miettimään vapun ruokia. Jotain tortillahässäkkää voisi laittaa.
8 kommenttia

 1. Täällä pihahommat jotenkin jumittaa, mutta hiljaa hyvä tulee, eikös?? Meidän nurmikko on paikoin niin märkä, ettei siellä viitsi kulkea edes kumpparit jalassa.

  Hauskasti vihertää lehtikuusen oksat 😊. Eipä ole tullut mieleen laittaa niitä veteen, kun ovat kauniita muutenkin.

  Hauskaa vapunaikaa teille 🎉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tällaisia "huoltotoimenpiteitä" ja maalaushommia. Kiva oikeastaan tehdä välillä tällaisia niin saa mies hoitaa lasta ja minä teen ruumiillista työtä :)
   En oo muuten minäkään laittanut niitä veteen, ennenkuin äidiltä bongasin, miten kauniita näistä tulee. Mukavaa vappua!

   Poista
 2. Ihana tuo oksa! Aurinkoista alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Meillä on onneksi pihalla lehtikuusi, niin saa mielin määrin näitä oksia:) Toivotaan, että arska paistelee! Hyvää vappua<3

   Poista
 3. Hauskan näköinen tuo oksa tupsuineen :) Aurinko on kyllä kiva, mutta kamalan rumasti se paljastaa kaiken talven ja pimeyden alleen kätkemän, niin sisällä kuin pihallakin...

  Mukavaa vappuviikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja joskus on kyllä totta puhuen sellaisella tuulellakin, että KAIKKI tuntuu olevan sotkussa ja itsekin on ihan kuin seinästä repäisty ja joskus taas sietää sitä sekamelskaa vähän enemmän ympärillään. Mutta aurinko on armoton;)

   Poista
 4. Tuttu moodi tuo raivosiivous, eilen iski pitkästä aikaa päälle ja tuli kiillotettua kaikki kohtuu tarkasti. Täälläkin ois tarkoitus siirtyä pihahommiin pikkuhiljaa -odotan kyllä sun postausta öljyämisestä ennen ku aloitan sen! Ihanan rustiikkista tunnelmaa ripaus - ja pakko mainita että musta tuo peikonlehti (?) on niin kiva, en oo saanut ite aikaseksi hommata :)

  VastaaPoista
 5. Tuo peikonlehti on muovia:):) Kätevä sujauttaa aina johonkin purnukkaan. Öljytty on ja postausta tulossa ensviikolla. Mukavaa sunnuntaita ja vappua!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!