Sisal-harhautus

Ostit ihanan kukan ja ajattelit, että laitat sen juuri siihen tiettyyn ruukkuun. Ruukku onkin ihan liian matala, voi ei. Nou hätä, sisalilla saa tuunailtua tämän eriparisuuden piiloon. Sillä voi myös muuten vaan kaunistaa kukan alustaa ja peittää ikävän näköisen multapinnan. Kukan voi myös kietaista kaupan ruukussa sisaliin ja pujottaa lasiseen astiaan. Vaihtelua tämäkin. Itse asiassa tämä oma Tulilatvani jäi tähän lasikippoon, jota en miesmuistiin olekaan käyttänyt, mutta nyt näytti taas freesiltä. Valkoista sisalia olen bongaillutkin jonkun aikaa kaupoista, mutta aina on hyllyistä löytynyt vaan värikkäitä versioita. Nyt vihdoin onnisti ja sain oman pussini. Pieni pussi on tosi riittoisa ja tätähän voi käyttää uudelleen ja uudelleen kun ottaa sen aina talteen kukan kuoltua. Sehän onkin sitten taas viikonloppu, mahtavaa!
6 kommenttia

 1. Tosi kaunis toi sisal ja lasi! Ostin juuri eilen itsekin tulilatvan ja kotona ei ollutkaan sille sopivaa ruukkua. Täytyykin miettiä asiaa uudestaan sisal ja lasiastiat mielessä. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä monikäyttöistä ja tuo vaihtelua:)

  VastaaPoista
 3. Sisalista on kyllä moneksi. Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea! En oo ennen tullut ajatelleeksi et noinkin voi tehdä, vaikka kukkakaupoissqa tms. saatta olla joskus käytetty samaa kikkaa, sen verran tutulta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kukkakupoissa onkin käytössä nää sisal-jutut. Siellä muuten voisi olla myynnissäkin tätä, en olekaan itse sieltä ikinä kysellyt, kun tuota valkoista olen metsästänyt.

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!