Kotiblogit-lehdessä


Joku aika takaperin pääsin mukaan itselle ihan uuteen projektiin ja vähän jännittäväänkin sellaiseen. Pääsin tekemään Parhaat Kotiblogit-lehteen oman jutun. Tässä skandikodit-teemanumerossa ei varsinaisia kotiesittely-tyylisiä juttuja ole, vaan juttu tuli kirjoittaa postaustyylisesti esimerkiksi tämän hetken kuoseista. Keskityin omassa jutussani keittiön keväiseen teemaan, joka meillä on vihreä väri tekstiileissä ja viherkasvien tuomana. Jokainen lukekoon jutun lehdestä, miten onnistuin. Itsellä oli voittajafiilis, kun juttu oli valmis ja kuvatkin onnistuivat hyvin. Kiva, ja haastava kokemus, joka erottui tavallisesta blogipostailusta sillä, että tässä (aiheesta tai ei, mutta itseaiheutettuna), kasautui pieniä onnistumisen paineita. Uusi lehti löytyy nyt kaupoista!

11 kommenttia

 1. No vautsi, hyvä Mari! Pitääkin ihan tämän vuoksi mennä ostamaan tuo lehti :)

  VastaaPoista
 2. Jaahas, se on sitten isännän kauhuksi, ostettava tuo lehti :D Ihanaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh hee, niihin saa kyllä uppoamaan muutaman euron;) Mukavaa viikonvaihdetta sinne myös:)

   Poista
 3. Hienoja kuvia ja onnittelut mukaan pääsystä! Itse olin mukana viime joulunumerossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä ihan kiva "projekti". Bongasinkin blogisi sieltä, kun selasin vanhoja lehtiä:)

   Poista
 4. Kyllä jutun tekeminen aiheutti jonkin sortin paineita, kun kokemusta ei aikaisemmin ollut. Mutta hyvin onnistuttiin! Käykäähän ostamassa lehti, paljon kivoja bologeja ja aiheita.

  VastaaPoista
 5. Kyllä jutun tekeminen aiheutti jonkin sortin paineita, kun kokemusta ei aikaisemmin ollut. Mutta hyvin onnistuttiin! Käykäähän ostamassa lehti, paljon kivoja bologeja ja aiheita.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!