Keittiöpyyhkeet

Onko kaapissasi pinttyneitä, reikäisiä ja kulahtaneita keittiöpyyhkeitä? Mulla on. Johtuneeko keräilijäluonteesta vai mistä, mutta ei niitä malta poiskaan aina heittää. Kun joku vieras sattuu paikalla, ne toki pitää piilottaa, kun eivät silmää kovin hivele. Keittiöpyyheillä saa itseasiassa väriä tai kuosia keittiöön aivan kuin huomaamatta. Kauniin värinen pyyhe saa olla esillä ja saatavilla. Lapuan kankureiden raikkaan keväiset Hexamo- ja Mono -pyyhkeet ovat joko täyspellavaa tai 50%puuvillaa/50%pellavaa. Värejä löytyy toki muitakin, mutta sain valita yhteistyössä muutaman ja päädyin juurikin vähän värikkäämpiin siitä syystä, että muuten keittiön väriskaala on ollut vähän hillitympi. Pellavahan on materiaalinakin hyvin imukykyinen, joten ei keittiöpyyhkeeltä paljon enempää voi toivoa. Kyllä ne kulahtaneet vanhat ovat jääneet sinne kaapinperukoille ja joutavat uusiokäyttöön. Ja jos kesänkorvalla on tiedossa vierailuja vaikkapa ystävien tai sukulaisten mökeille, varmasti mieluisa tuliainen on setti ihania pyyhkeitä. Lapuan kankureilla on nettikauppa ja ihana tehtaanmyymälä Lapualla, jonne kannattaa poiketa vaikkapa tulevien asuntomessujen yhteydessä, matkaa ei ole kuin reilut 20km.

8 kommenttia

 1. Keittiöpyyhkeitä löytyy, todellakin! On ihan itse ostettuja, edesmenneen anopin pojalleen kirjailemia, anopin perintöjä ja jopa miehen mummun perintöjä. Huonot heitän siis nykyään samantien pois (tai lähinnä miehelle autotalliin räteiksi). Väriä olisi kyllä kiva saada näin keväällä ja tuollaiset kevään väriset olisivat kyllä kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä kyllä kertyy eikä malta laittaa pois, vähän niin kuin vanhat t-paidat, joita mulla on kanssa kauheet määrät:)

   Poista
 2. Muuton yhteydessä heittelin kulahtaneita pyyhkeitä pois iloiten siitä, että jes vihdoin saan luvalla hankkia uusia. Kunnes kaapin perältä löytyi kasa käyttämättömiä keittiöpyyhkeita, kaikki samanlaisia valkoisia. No ehkä joskus annan itselleni luvan hankkia jotain värikkäitä.

  Lapuan kankureiden tuotteet on kyllä kauniita. Mutta voi, että kuinka herkullisen näköisiä pullia on kuvissasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tunnustaa, että pullat oli sellaisia paistvalmiita. Nakkelin sokerit vaan päälle ja voitelin munalla:) Mutta hyviä oli silti!

   Poista
 3. Nyt alkoi tehdä mieli PULLAA :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullat vei kyllä nyt huomion ihan täysin ;);) Siitä puhe mistä puute!:)

   Poista
 4. Löytyy ainakin meidän kaapista. Juuri sanoin miehelleni, että pyytää vanhoja pyyhkeitä kun paatin vahaukset yms alkavat. Tällaisissa töissä pääsee mukavasti vanhoista pyyhkeistä eroon.

  Mutta, huomenna taidankin leipoa pullaa. Niin herkullisilta nuo kuvasi näyttävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terassin kevätsiivoukseen aion käyttää myös vanhat pyyhkeet ja niitä t-paitoja. Saa sitten huoletta heitellä pois. Ihanaa, kun innostan myös leipomaan:)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!