Arkista kauneutta

Pyöreitä muotoja tallentui kameran välityksellä tänään. Arkisia ja jokapäiväisiä juttuja, ehkä jopa itsestäänselvyyksiä. Kun tarkemmin katsoo, niin aika kauniita juttuja on ympärillä, niitä ei aina vaan noteeraa. Halkaistun appelsiinin symmetria tai käppyräinen oksa maljakossa. Luonnon muovaamaa arjen kauneutta voi nähdä joka puolella kun katselee sillä silmällä. Kaivoin pitkästä aikaa tuon hedelmäkorin kaapista pöydälle. Isot appelsiinit mahtuvat siihen hyvin ja ilostuttavat pieninä aurinkoina keittiössä. Paremmin ne tuosta tulevat syödyiksikin, kun ovat esillä eivätkä makaa siinä kaupan rahisevassa muovipussissa.

12 kommenttia

 1. Voi kun sitä useammin avaisi silmänsä ja mielensä näkemään arjen kauneutta 💕

  VastaaPoista
 2. Eipä sitä aina ehdi, mutta aina joskus havahtuu:)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Totta. Ja tulee halvemmaksikin, kun hakee sen talventörröttäjän vaihteeksi ulkoa maljakkoon, eikä ostakaan tulppaaneja;)

   Poista
 4. Kauniita kuvia! Se on niin totta, että ympärillämme on vaikka miten paljon kauniita asioita, kunhan vain näemme ne :)

  VastaaPoista
 5. Totta, kauneutta on ympärillä, aina sitä vaan ei huomaa.
  Aurinkoista tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi aurinko paistaa täälläkin sadekuuroisen aamun jälkeen. Mukavaa viikkoa!

   Poista
 6. Itsekin olen samaa joskus ihmetellyt. Etenkin valokuvaamiseen innostuneena tuppaa näkemään todella paljon kaunista kameran etsimen kautta, on se jännä ettei ilman sitä kuitenkaan niin usein havahdu saman kauneuden äärelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan niin. Ehkä sen kameran kautta virittyy vähän kuin sille tasolle erityisesti. Ilman kameraa on niin paljon muitakin ärsykkeitä, että jää tällaiset asiat taka-alalle.

   Poista
 7. kivoja muotoja - ja värejä!

  Kauneutta löytyy kyllä joka paikasta, ja erityisesti luonnosta, jos sitä joskus ehtti ihastella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja paljon useammin pitäisi kyllä tuolla luonnossa kulkea, ihan metsässäkin siis. Tunnelma on paljon rauhoittavampi kuin lenkki asfaltilla:)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!