Valaisimet eteinen - keittiö akselille

En tiedä aloitanko itse asiasta, eli lampuista, jotka killuvat meillä nyt katossa, vai siitä, miksi nämä lamput killuvat meillä nyt katossa. Jos haluat lyhyen oppimäärän, hyppää seuraava kappale ohi:
 
Miksi:
Syytän PayPalia (tiedätte varmaan tällaisen verkkokaupoissa olevan maksusysteemin). Minulle tuli muutama kymppi ulkomailta rahaa ja maksaja laittoi rahat PayPalin kautta. Systeemi ei sitten huolinut omaa IBAN-pankkitilinumeroani millään (eikä vanhan systeemin tilinumeroanikaan), että olisin rahat saanut tililleni. Googlettelujen tuloksena huomasin, että muillakin ainakin oman pankkini asiakkailla on ollut sama ongelma jo vuosikausia. Laitoin (englanniksi, kuinkas muuten) meiliä PayPaliin, ja vastauksena tuli joku automaattinen diipadaapa. Ja koska en sitten jaksanut nähdä vaivaa muutaman kympin takia enää tämän enempää, sain ihan loistavan syyn shoppailla rahat, sillä maksettuahan näillä killingeillä sai toki. Ei kun etsimään putiikkia, jossa PayPal on maksutapana.
 
Asiaan:
No niin, sitten päästään asiaan tuon pienimuotoisen alustuksen jälkeen. Löysin netistä nämä (todellakin kopiot) Tom Dixonin Beat -tyyliset lamput. Edes tarkkaa paikkaa näille ei ollut, ajatuksia kyllä. Näitä siis kaksi kappaletta Kiinasta Pohjanmaalle, kiitos. Paketti tuli kotiin asti, kun tullit oli maksettu, jotka oli n. 15 euroa yhteensä. Lamput päätyivät linjaan eteinen - keittiö akselille. Nämä ovat mukavat tunnelmavalaisimet, mutta yleisvaloksi eivät kyllä käy valon keltaisuuden takia. Sisäpuoli kun on kuparinvärinen ja värjää myös valon. Oikeuksiinsa nämä tulisivat ehkä paremmin, kun saisivat roikkua vähän matalammalla ja pidemmässä johdossa, mutta sellaista paikkaa ei nyt tähän hätään ollut. Katsotaan sitten joskus, josko sellainen paikka löytyisi.
12 kommenttia

 1. Hauskat valaisimet. Ja, onneksi löytyi rahalle käyttöä. ;)
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniit muodot näissä on kyllä. Mukavaa viikonloppua sinne myös:)

   Poista
 2. Hyvä syy ostaa ja oikeesti todella kivat lamput! (ei väliä vaikka kopiot ;) Muistatko nettisivujen osotteen, josta tilasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Light in the box -sivustolta. Olen aiemmin tilannut sitä kautta jotain seinätarroja. Juu tämä kopio-juttu on vähän tämmönen kuuma peruna aina välillä, mutta sorruin kun halvalla sai..

   Poista
  2. ok, kiitos, pitää kattoa löytyiskö sielä keittiöön uutta lamppua. Onhan se vähän harmi jos on ns. suoraan kopioitu joku tuote, ja silloin ei tee itsellä mieli ostaa. Mutta kyllähän maailmaan mutten monenmoisia lamppuja yms mahtuu :) itse en ole kyllä ainakaan tietoisesti ostanut mtn kopiota, mutta kun ei kaikkia merkkejä tiedä, ni voihan olla että joskus on sattunut..

   Poista
  3. Ja paljonhan huomaa, että on kuitenkin mallia otettu selvästi jostain, mutta ei ole kuitenkaan ihan yksyhteen. Esimerkiksi Octo-valaisimesta näkee paljon selviä variaatioita.

   Poista
 3. Upeat dramaattiset valaisimet. Rohkeita valintoja. :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Minä myös:) Varsinkin tuo pulleampi on omaan mieleen.

   Poista
 5. Mullekkin kelpais pulleampi valaisin :) Sopii hyvin teille.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!