Tiskiharja pihistä / panosta

Tosi pitkään on ihan sellaista perustavaraa kuin tiskiharja saanut etsiä mustana tavismarketeista. Vähän niin kuin ne taannoiset käsisaippuapullot. Markettipakkaukset on jostain syystä vähemmän kauniita, vaikka samallahan siitä tekisi kauniinkin, vai? Mustia tiskiharjoja on toki löytynyt, kun on uhrannut muutaman euron enemmän, esimerkiksi Musta5101:n harja on nimensä mukainen (hinta n. 8€). Ihan sattumalta perinteisessä S-marketissa eteen tuli varmasti kaupan valikoimien halvin tiskiharja, X-tra -merkkinen ja hinta 79cnt!!! Harja on lisäksi käteen tosi mukava sekä siinä on kivan simppeli muotoilu ja plussana: harja mahtuu myös tuttipulloon, mitä kaikki harjat ei tee.  Musta5101:n harjakset ovat luonnonkuitua ja se on valmistettu ylijäämämuovista, mikä tekee siitä ekologisen ja myös kierrätettävän. X-tra -harjasta en osaa ekologisuudesta sitten sanoakaan mitään, mutta oletettavasti sekin käy muovinkierrätykseen käytön jälkeen. Molemmat voi myös pestä astianpesukoneessa.
Musta5101-harja, kuva lainattu täältä.

9 kommenttia

 1. Siis S-Markettiin. Oon pitkään myös etsinyt mustaa tiskiharjaa, mutta tuota Musta5101 harjaa en vain ole raaskinut ostaa. Sen verran nopsaan harjat nykyään kuitenkin kuluu.

  Iloa päivääsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin joskus muistaakseni olen tömännyt "halpis"harjaan, joka oli musta, mutta harjakset oli valkoiset. Tää kokomusta oli kyllä kiva yllätyslöytö.

   Poista
 2. Täällä myös kaarretaan kotiin S-Marketin kautta. Kiitos vinkkauksesta! Mieheni kysyisi: onko värillä vaikutusta pesutehoon? ;) No, tietenkin on! :)

  VastaaPoista
 3. Eli siis s-markettiin suunta :). Vaikka tokko tuossa meidän marketissa kuitenkaan on....

  VastaaPoista
 4. Huippua, itsellä taitaa olla juurikin sama S-marketin harja :)

  VastaaPoista
 5. Huippua, itsellä taitaa olla juurikin sama S-marketin harja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan käytetty tähän asti niitä Ikean imukuppipäisiä harjoja, eikä oo tullut katseltua pitkiin aikoihin noita kauppojen valikoimia.

   Poista
 6. Kiitti vinkistä, voi kun olisi vielä vaihtopäinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mäkin monesti toivon, mutta sama pää kesät talvet, ei voi mitään;)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!