Sitkeät sissit: Tete â tetet ulkoilemassa

Vihdoin jotain kevään merkkejä ulkona. Narsissit pääsivät ulos ja on ne vaan ihmekukkia. Aamulla mittari näytti -9 astetta pakkasta, mutta niin vaan nämä sitkeät sissit siellä olivat pitäneet pintansa. Nämä voi kyllä huoletta näemmä jättää ulos, kun tälläiset aika kovetutkin lukemat eivät hetkauta. Asettelin narsissit sotilaalliseen riviin vaihteeksi penkille talon seinustalle. Ihan kivalta jo nytkin näyttävät, mutta kukat tietysti antavat korkeutta ja väriä ryhmälle vielä lisää. Kymmenen maissa aamusella, kun kuvat nappasin, oli jo tosi lämmin tuossa penkin luona. Tuli ihan hillitön halu istahtaa ulos ja ottaa kuppi kahvia mukaan, laittaa silmät kiinni ja antaa auringon lämmittää. Ei tällaisena päivänä voi olla huonolla tuulella. Ja kyllä, spraypurkilla on taas käyty ja suhauteltu muutamat saviruukut tummanpuhuviksi. Savi imee maalin aika tehokkaasti ja pinta jäi vähän tuollaiseksi eläväksi, mikä ei välttämättä ole ihan huono asia. itse tykkäsin niistä näin, enkä ruvennutkaan maalailemaan kymmentä kerrosta.

Tuosta edellisestä postauksesta oli sen broileripiirakan ohje livistänyt jonnekkin, se on nyt päivitetty sinne, mikäli joku sitä kaipailee:)
 
Vielä sunnuntai ja maanantai aikaa osallistu Pytinkimessujen lippupaketin arvontaan täällä.


4 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kyllä nuo kukat ulkona heti tuo sen kevään tunnun. Tulee ihan "vasikat laitumella" -olo.

      Poista
  2. jaa näköjään muillakin karannut narsissia pihalle ;) Ja voin yhtyä kyllä aikasempaan kommentiisi: hoitovapaalla bloggaus on kyllä todellinen henkireikä.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!