Pölkkyrouvan paluu ja erinäisiä sohvapoytäkatastrofeja

Muistatteko Twin Peaksissa (niin hyvä sarja silloin) olleen Halkorouvan, naisen joka kantoi halkoa aina mukanaan? No, I`m back ;) Mulla on ollut jo kauan pakkomielle saada pölkkyjä. Ajatus oli alun perin laittaa niitä ulos, mutta tuli tarve saada sellainen myös sisälle. Heti. Mitenkäs sellainen sitten hoidetaan? Miehethän ne perinteisesti hoitelee puuhommelot, joten  kaino toive, että pölkky olis nyt saatava. Kaikkihan lähti sohvapöydästä. Tämä juttu on pitkä ja sekava. Alun perin tuotiin sohvapöytä vanhasta kodista. Se oli himpun verran liian pitkä meidän kompaktiin olkkariin. Torissa huomasin vähän samantyylisen, mutta neliskanttisen pöydän. Ostin sen ja myin vanhan pois. Ulkonäöllisesti eroa ei ollut juuri mitään, mutta pöytä oli siis vähän lyhyempi. Se oli se, joka näkyi vielä viimeisimmissä olkkarikuvissa. Tämäkään pöytä ei ollut kuitenkaan SE pöytä. (Tämä oli nyt sitten leveämpi kuin se vanha). Pienemmän metsästys on jatkunut. Meille kotiutui sitten Hayn 60x40cm Tray-pöytä. Ihan liian yksinäisen näköinen on tämä tuossa sohvan edessä. Siihen ideoin sitten tuon pölkyn, joka onkin ihan kiva. Hioin sen kauttaaltaan ja reunat maalasin valkoisella. Tosin sohvapöytädilemma ei ratkennut vieläkään. Ei tämäkään yhdistelmä miellytä. Hayn pöytä on liian korkea omaan silmään kuitenkin. Alkaa jo itseäkin rasittamaan tämä veivaaminen. Tällä hetkellä, kun tämä postaus ilmesyy, olen todennäköisesti jo Ikean ihmeellisestä maailmasta hankkinut pöytä numero nelosen. Huoh! Mutta pölkky on kiva.
 

 

12 kommenttia

 1. Välillä on tuskaisaa, jos ei omaa silmää täysin miellytä :) Pölkky on mahtava ja antaa kivaa kontrastia sohvapöydälle, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Kaunis pölkky ja sopii mainiosti olkkariinne. Näyttää siis hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pölkky on hauska ja kiva tosiaan. Pöytä vaan ei tahdo sopia silmään:)

   Poista
 3. oh it is original! you always have a nice interior and beautiful pictures!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you. I am trying to find the right combonation of coffeetables . This wooden chump is one of my desperate effort to find the right one;)

   Poista
 4. Niin se on kettumaista jos omaa silmää ei miellytä, tuttu juttu. Toivottavasti sieltä Ikean ihmemaasta löytyy hyvä :) Vaikka tuo pölkky on kyllä kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu olevan nyt vaikeaa. Ikealla saattaa olla ratkaisu tällä kertaakin:)

   Poista
 5. kiva pölkky ja kyllä tuo yhdistelmäkin kivalta omaan silmään näyttää. Toivottavasti löydät hyvän kokonaisuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvissa itsekin ihmettelin, että onpa kiva. Luonnossa pöytä näyttää ihan kärpäsenp******a omaan silmään ison sohvan rinnalla, siis pieni. Kumma ongelma mulla: liian iso tai liian pieni. Mutta - nyt mulla on jo uusi pöytäratkaisu, josta lisää myöhemmin:)

   Poista
 6. Kiva yhdistelmä <3
  Mutta tiedän tunteen jos ei omaan silmään vaan natsaa niin ei natsaa! Naisen elo on joskus vaan niin hankalaa :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kans, että se ongelma johtuu juuri tästä naiseudesta;)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!