Pääsiäisoksa

Onkos ruohot jo kylvetty? Itse laitoin keskiviikkona siemenet itämään, joten toivoa on, että pääsiäisenä vihreä ruoho olisi ilahduttamassa. Musta linja on jatkunut muuten pääsiäisteemassa. Glo Interiorissa käydessäni en voinut olla ostamatta näitä kahta lasimunaa, joiden sisällä on musta höyhen. Suhautin iät ajat meillä seilanneen peikonpähkinän oksan mustaksi ja ripustin munat siihen. Nähtäväksi jää, pitääkö oksa nostaa jonnekkin ylemmäs, pienten käsien ulottumattomiin.
6 kommenttia

 1. Pääsiäiskoristeetkin voivat olla tyylikkäitä, ei aina sitä iänikuista "tipun" keltaista! Ruohot unohtui istuttaa, ja enää en viitsi kun tarkoitus olisi lähteä reissuun pääsiäiseksi. Näin kävi tänäKIN vuonna 8). (Narsisseja saa onneksi valmiina pääsiäistunnelmaa tuomaan, juurikin "tipun" keltaisena :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli kyllä kauniita. Voi olla, että meillekkään ei nyt tule niitä perinteisiä tipuja. No, lasten omiin ruohoihin tokikin. Mulla tuli ohrat tosi nopesti, jo parissa päivässä alkoi työntää versoa.

   Poista
 2. a modern way to celebrate Easter! superb and very original!

  VastaaPoista
 3. Kaunis koriste. Itse ostin samoja munia. Kiva kun nykyään on muitakin koristeita kuin niitä tipuja. :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainut vaan, että mulla tulee vähän mieleen ne "mädäntyneet" munat, joita jossain kaukomailla syödään. Sieltä kun pilkottaa munan sisältä jo höyhenet sun muut:( Näitä pitää kyllä pitää kun kukkaa kämmenellä, ovat niin ohutta lasia, että hyvä jos saa säilymään monta vuotta ehjänä.

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!